Belettering

Wil je van je voertuig of etalageruit een reclamemiddel maken, door te kiezen voor belettering? Kijk dan eens wat er allemaal mogelijk is bij Design Company. Ons bedrijf is specialist als het gaat om het ontwerpen en aanbrengen van reclameteksten en logo’s op voertuigen en vitrines. Belettering is een eenvoudige manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Wij zijn je daarin graag van dienst. Design Company gebruikt alleen de beste materialen en het fijnste vinyl, zowel voor permanente reclame als voor tijdelijke belettering.

Voor welk soort belettering kunt u bij ons terecht?

De meest gekozen vormen van belettering zijn autobelettering en raambelettering. Dit zijn tenslotte ook de vormen die gelijk opvallen! Je auto rijdt overal in de stad, en er lopen veel mensen langs je winkel. Voor dat beetje extra aandacht kies je voor belettering door Design Company.

Autobelettering:

Met autobelettering maak je terwijl je rijdt of geparkeerd staat reclame voor je bedrijf. Dat maakt autobelettering een relatief eenvoudige manier van reclame maken. Maak van je auto, bestelwagen of vrachtwagen een rijdend uithangbord. Sober of indrukwekkend, we kunnen alle kanten op.

carwrapping herselt aarschot

We gebruiken de nieuwste technieken voor het beletteren van je voertuig en kunnen op die manier altijd aan jouw wensen voldoen. We werken bijvoorbeeld met speciale ‘one-way vision’-folie. Deze geavanceerde folie, met name geschikt voor autoruiten, maakt het mogelijk om vanuit de auto gewoon naar buiten te kijken, terwijl iedereen buiten de auto alleen de reclame ziet. Zo kun je reclame maken op een veilige manier. Wil je meer weten over autobelettering, of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact op met ons. Wij zijn je graag van dienst.

Bekijk: Portfolio autobelettering

Raambelettering:

belettering raam voor ixina hasseltOpen je een nieuwe winkel? Houd je uitverkoop? Of lanceer je misschien een spectaculaire actie? Promoot het met vitrinebelettering! Vertel ons welke vitrinebelettering of raambelettering je zoekt. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij vitrinebelettering moet je denken aan een tekst of logo, of plaatsing van een volledige folie. Ga bijvoorbeeld voor het melkglas-effect van zandstraalfolie. Design Company zoekt samen met jou naar de gewenste oplossing en voert die vervolgens uit.

Naast vitrinebelettering en autobelettering kun je bij Design Company ook alle soorten textiel laten bedrukken. Dit kan zowel in zeer kleine aantallen als grote oplages. Alles is mogelijk!

Bekijk: Portfolio raambelettering