Drukwerk

Drukkerij Herselt – Aarschot voor zakelijk en particulier

drukkerij herselt

Drukkerij Design Company, gelegen in Herselt, nabij Aarschot, is je grafische partner voor al jouw drukwerk. Drukkerij Herselt – Aarschot staat garant voor drukwerk van hoge kwaliteit en een flexibele service. Onze moderne drukkerij beschikt over een uitgebreid machinepark dat ons in staat stelt om zowel kleine als grote oplagen te verzorgen. De digitale persen bieden de mogelijkheid om al vanaf 1 exemplaar te drukken. Voor grotere oplagen schakelen we probleemloos over naar de offset persen. Je kunt dus met al je wensen bij ons terecht!

Gespecialiseerd in bedrijfsdrukwerk

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare drukkerij voor het drukken van naamkaartjes, briefhoofden, enveloppen, doorschrijfformulieren, uitnodigingen, affiches, gepersonaliseerde mailings en gelegenheidsdrukwerk, biedt onze drukkerij in Herselt en Aarschot de gepaste oplossing van het ontwerp tot de afwerking. Als bedrijven drukwerk bestellen gaat het meestal om grotere oplagen en een snelle levering. Daarom kiest onze drukkerij resoluut voor kwalitatieve offset druktechnieken. Hoe groter de oplage, hoe goedkoper de prijs per stuk.

vinyl stickers

Drukwerk bestellen voor particulieren


Ben je een particulier op zoek naar een degelijke drukkerij in de omgeving van Herselt en Aarschot? Overweeg dan het drukwerk online bestellen bij Design Company. Je kunt bij ons terecht voor drukwerk voor iedere gelegenheid.
Geboortekaartjes, huwelijksaankondigingen en -uitnodigingen, communiekaartjes, gepersonaliseerde kerstkaarten, doopsuiker, uitnodigingen en menu’s voor een jubileum, kalenders met familiefoto’s en nog veel meer. Dit zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden. Vaak gaat het hier om beperktere oplagen, die we drukken met onze digitale persen.

De laatste jaren is de kwaliteit van de digitale drukmachines enorm verbeterd zodat je bijna geen verschil meer ziet tussen offset en digitaal drukwerk. Vertrouw je persoonlijk drukwerk toe aan onze drukkerij en wij zorgen voor een mooie afwerking.

Meer over drukwerk geboortekaartjes
Meer over drukwerk huwelijksuitnodigingen
Meer over: drukwerk naamkaarten
Meer over: drukwerk doorschrijfformulieren
Meer over: drukwerk enveloppen
Meer over: drukwerk briefpapier
Meer over: drukwerk doopsuiker

Doopsuiker blauw Kai

Een drukkerij voor grote tot heel grote formaten

groot formaat printer

Design Company beschikt ook over digitale groot formaat plotters, waarmee we afdrukken kunnen leveren met een breedte van 160 cm op een quasi onbeperkte lengte van wel 100 meter. Of het nu gaat om een planafdruk of gekleurde affiches, binnen onze drukkerij streven we steeds naar topkwaliteit. Voor grote affiches die je buiten wenst te hangen, gebruikt onze drukkerij solvent en weerbestendige inktsoorten die probleemloos en zonder kwaliteitsverlies de zonnestralen en regendruppels trotseren.
Zakelijk of particulier, drukwerk van klein of groot formaat: drukwerk bestellen is mogelijk voor iedereen. Contacteer ons telefonisch op het nummer 016 53 89 58 of vraag gratis en vrijblijvend een offerte via ons contactformulier.