Affiche ontwerpen

Een affiche moet niet zomaar een geprint A4’tje zijn: er moet gespeeld worden met kleur, sprekende beelden en natuurlijk moet uw logo er duidelijk in terug komen. Om voor een optimaal resultaat te zorgen schakel je de beste ontwerpers in, die luisteren naar jouw wensen en alle ervaring in huis hebben om de opdracht tot een goed einde te brengen. Omdat ook het drukken tot onze specialiteiten behoort, kunnen wij het volledige pakket bieden: wanneer je akkoord gaat met de ontworpen affiche, kunnen we deze gelijk laten drukken! De mogelijkheden zijn eindeloos, je kiest zelf een oplage en ook qua formaten valt er veel te kiezen.

Bespaar tijd en moeite

Bespaar jezelf tijd door niet zelf aan de slag te gaan met plaatjes, kleuren en teksten, maar laat onze medewerkers dit verzorgen. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring in de grafische sector en weten je ideeën in een mum van tijd om te zetten in een realistisch voorstel. Je kunt rechtstreeks contact houden met de ontwerpers en hoeft dus niet eerst langs allerlei verkopers. Dat is het grote voordeel van een familiebedrijf. Design Company heeft alles in huis om je drukwerk van begin tot eind te verzorgen. Dit bespaart jou tijd, moeite en geld. Je hoeft niet naar allerlei verschillende partijen om bij de één het ontwerp te regelen en bij de ander het drukken. Leg je de opdracht bij ons neer, dan verzorgen wij alles. En heb je alleen de ontwerpen nodig? Dat is ook geen probleem, wij kunnen ook een drukklare PDF voor je verzorgen.

De diensten van Design Company

Naast affiches zijn wij ook in staat om logo’s, folders, flyers en kaartjes te ontwerpen. Heb je een gehele huisstijl nodig? Ook daarvoor kun je ons inschakelen. Via de website neem je gemakkelijk contact op. Heb je vragen, of wil je ons inschakelen, vul dan het formulier in of bel direct. Ook vraag je via het formulier gemakkelijk een vrijblijvende offerte op. Wees daarin zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk, dan kunnen wij een realistische prijsopgaaf geven.