Flyer ontwerpen

Wanneer je op zoek bent naar snelle publiciteit, is een flyer een uitstekende optie. De ontvangers hoeven geen boekwerken door te bladeren, maar zien in één oogopslag waarom ze met jouw bedrijf in zee moeten gaan, of waarom ze je evenement moeten bezoeken. Om een succesvolle flyer te maken die voldoende bereik heeft, moet er gewerkt worden met de perfecte combinatie tussen tekst en beeld. Niet iedereen weet hier de juiste balans in te krijgen, daarom is het waardevol om hier professionals voor in te schakelen. De grafische ontwerpers van Design Company weten precies wat er nodig is voor de perfecte flyer.

Flyers ontwerpen met Design Company

Naast flyers kunnen wij ook allerlei andere drukwerken voor je ontwerpen en drukken. Je krijgt dus bij ons het volledige pakket, van begin tot eind. Flyers laten ontwerpen door Design Company betekent dat je rechtstreeks contact heeft met de ontwerp(st)er. Door deze een-op-een communicatie gaat het overleggen soepel en kun je gelijk, zonder omweg, duidelijk maken wat je ideeën zijn. De kans op miscommunicatie is dus minimaal, bovendien heb je niet te maken met verkopers of andere personen. Het contact verloopt slechts tussen jou en de ontwerper.

Zowel flyer ontwerpen als drukken doet u bij ons

Wanneer je akkoord gaat met het definitieve ontwerp van de flyer, kunnen wij gelijk overgaan tot drukken. Je kunt hierbij zelf kiezen voor een formaat en een oplage. Je bent dus niet gebonden aan regels! Wel kun je natuurlijk profiteren van de staffelkorting: hoe groter de oplage, hoe goedkoper de prijs per exemplaar. Zelfs als je de flyer niet wil laten drukken, is het mogelijk om alleen het ontwerp bij ons te bestellen. Je krijgt dan een drukklaar pdf-bestand van ons. Wil je bij ons een flyer laten ontwerpen? Kom gerust langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan uiteraard ook, dit doe je via het contactformulier.