Logo

Ben je op zoek naar een nieuw logo voor je winkel of bedrijf? Of wens je een bestaand logo te laten herwerken? Zoek dan niet verder, want Design Company is dé specialist als het over jouw logo ontwerp gaat. Wij ontwerpen logo’s die herkenbaar zijn en de indruk geven die je bedrijf of winkel uitstraalt, want een logo moet onmiddellijk kunnen weergeven wat de klant kan of mag verwachten binnen de muren van je bedrijf of winkel.

Een nieuw logo maak je niet in 1, 2, 3!

logo ontwerpEen nieuw logo moet doordacht zijn. Er bestaat geen enkel softwarepakket dat automatisch een persoonlijk logo kan maken, een logo dat aansluit bij de kern van het bedrijf. Want zeg nu zelf, een tweedehandswinkel vereist toch een andere stijl en feeling dan een winkel met dure en exclusieve artikels, niet? Dus vertrouw enkel op een grafische vormgever die weet waarover hij of zij spreekt. En ervaring is wat wij bij Design Company zeker niet tekort komen op het gebied van logo’s ontwerpen.

Een logo voor je bedrijf of winkel ontwerpen?

Als je bij Design Company een logo laat ontwerpen voor je winkel of bedrijf, gaan er heel wat stappen aan vooraf. We beginnen telkens met een persoonlijk gesprek. Geen snelle brainstormsessie langs de telefoon of mail maar een echte persoonlijke sessie rond de tafel. En daar mag gerust koffie bij zijn …

Tijdens dit gesprek worden er vooral ideeën uitgewisseld. Ideeën die we kunnen verwerken in de voorontwerpen van het logo. Dit brengt ons vervolgens bij de volgende fasen het voorontwerpen van enkele voorbeelden hoe het logo eruit kan komen te zien.
logo voor webwinkel

Deze voorontwerpen bespreken we vervolgens en corrigeren we waar nodig om daarna tot een goed en uniek eindresultaat te komen.
Het uiteindelijke logo leveren we dan digitaal aan in een vector formaat zodat je dit achteraf eindeloos kan blijven gebruiken zonder enig verlies van kwaliteit. Ook de rechten op het gebruik van het logo zijn van jou!

Enkele voorbeelden van ontworpen logo’s bekijken?

Door de jaren heen hebben we voor vele bedrijven unieke logo’s ontworpen. Een selectie kun je terugvinden in ons portfolio. Echter hebben wij nog veel meer in het verleden ontworpen en stellen deze graag aan je voor tijdens een persoonlijk gesprek. Wens je een afspraak, bel ons dan vrijblijvend op het nummer 016 53 89 58 of mail ons via het contactformulier.