Geboortekaartjes ontwerpen

Geboortekaartjes ontwerpen kun je tegenwoordig zelf doen, middels vele online tools. Dit kost echter enorm veel tijd en geeft vaak niet het gewenste resultaat. Aan een geboortekaartje wordt meestal veel waarde gehecht, en terecht. Een geboortekaartje luidt het begin in van een nieuw leven. Om deze reden wordt een geboortekaartje ontwerpen steeds vaker uitbesteed aan professionals. Design Company kan voor jou ieder gewenst geboortekaartje ontwerpen, of een bestaand geboortekaartje uit onze voorbeeldboeken met jou tekst op een originele manier personaliseren. Wij hebben jarenlange ervaring in de grafische sector en ervaring met het ontwerpen van geboortekaartjes. Jij bedenkt de tekst en eventueel het ontwerp, wij voeren het uit. Ook kunnen wij de geboortekaartjes middels onze eigen offset en digitale drukkerij direct drukken, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

geboortekaartje-ontwerpgeboortekaartje-ontwerpgeboortekaartje-ontwerp

Jouw wens is onze zorg

Bij Design Company doen we er alles aan om de uitvoering zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw wensen. Daarom is het van belang dat we goed in beeld hebben wat je wil. Een eerste persoonlijk overleg is hierbij gewenst. Je kunt dit aan ons duidelijk maken op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld wat schetsen of voorbeelden laten zien. Ook kun je zo gedetailleerd mogelijk omschrijven hoe je het geboortekaartje wilt hebben. Natuurlijk heb je ook de optie om het over te laten aan onze experts. Zij kunnen verschillende opties voorleggen waaruit je een keuze kunt maken. Ook een combinatie van de voorbeelden is mogelijk. Ook de plaatsing van teksten op de kaartjes uit onze voorbeeldboeken hoeft helemaal niet zoals in de voorbeeldboek te zijn. De ontwerpers van Design Company zijn flexibel en meegaand. Jouw wens is onze zorg.

geboortekaartje-ontwerp

De diensten van Design Company

Naast geboortekaartjes ontwerpen kunnen wij bij Design Company ook geboortekaartjes drukken. Uiteraard kunnen wij ook slechts een ontwerp leveren in een drukklare PDF. Naast geboortekaartjes ontwerpen kunnen wij nog veel meer voor jouw betekenen. Wij kunnen onder andere een grafisch ontwerp maken voor bijvoorbeeld een logo, flyer of affiche. Daarnaast kunnen wij ook textiel bedrukken, spandoeken of stickers. Lees hier meer over de diensten van Design Company.