Groot formaat printen

Groot formaat printen is absoluut onze specialiteit. Wij printen tot een breedte van wel 137 cm en een bijna onbeperkte lengte. Dit doen we zowel op papier (affiches etc.) als op spandoeken en vinyl. Dat maakt deze dienst uitermate geschikt voor zowel zakelijke klanten als particulieren!

PrintenĀ groot formaat: posters

Geef je een feest of is er een evenement dat binnenkort plaatsvindt, en wil je hiervoor posters laten printen? Dan staat de groot formaat printer van Design Company voor je klaar. Wij printen posters in zowel kleine als grote oplages, in kleur en zwart/wit. En zie je het niet zitten om deze zelf te ontwerpen, dan ontwerpen wij je poster natuurlijk met de nodige zorg.

Posters printen wij steeds op blueback papier. Dit is een ideaal papier met een blauwe achterkant, om het doorschijnen tegen te gaan. Bovendien kunnen deze posters perfect gekleefd worden met lijm voor behangpapier. Blueback papier is tevens weerbestendig, wat handig is als de poster gedurende een langere tijd buiten moet hangen. Groot formaat printen kunnen onze printers tot een formaat 2A0 (of in mensentaal, 168 x 120 cm). Ook andere formaten zijn voor ons natuurlijk geen probleem. Vraag gerust informatie aan een van onze medewerkers, zij beantwoorden graag al je vragen omtrent het printen van grote prints.

Grote prints: printen op doekprinten op doek

Dankzij onze fotokwaliteitsprinter kunnen wij ook printen op doek, of in de volksmond: canvasdoek. Met acht samengestelde kleuren printen wij realistische afbeeldingen en spannen die zonder probleem op een houten kader. Zo maken wij er dan een fotokader van. Canvasdoeken zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat en elke gewenste dikte. Lever ons gewoon de foto aan en wij doen de rest.

Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan via e-mail of bel ons op het nummer 0474-594301 (of 016-538958) voor al je vragen.