Groot formaat printen

Als het op groot formaat printen aankomt zijn we er trots om u uitzonderlijke afdrukken te kunnen leveren die een blijvende indruk achterlaten. Onze printers kunnen afdrukken tot een breedte van 480 cm en vrijwel elke denkbare lengte, waardoor wij kunnen voldoen aan alle kleine en grote printopdrachten voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Als we gaan drukken op onze groot formaat printer heb je de keuze uit een uitgebreide selectie materialen, waaronder papier, spandoeken, diverse plaatmaterialen, vinyl en canvasdoeken, die wij vanaf rol of rechtstreeks op plaat printen. U kunt er zeker van zijn dat, wat uw grootformaat printopdracht ook is, u onder de indruk zal zijn van de uitstekende resultaten!

Onze groot formaat printers tillen het afdrukken van grote foto’s naar een hoger niveau en zijn een krak in het produceren van prachtige afdrukken van fotokwaliteit, ongeacht het formaat. Met kleurcontrasten die beelden tot leven brengen, ongeacht hoe groot of klein de afdruk is, zal onze printer al je verwachtingen overtreffen. Of je nu een foto wil printen op groot formaat, een poster op papier, een canvasdoek, een plaat of een gigantische spandoek, je kunt ons met een gerust hart uw te printen foto of ontwerp doorsturen en er zeker van zijn dat wij alles in het werk zullen stellen om het precies zo af te drukken als u voor ogen had!

Poster of affiche laten drukken?

poster of affiche laten drukken

Heeft u al een prachtige poster of affiche gemaakt en je bent nog op zoek naar iemand die ze kan afdrukken op groot of klein formaat? Of heeft u liever dat onze grafische ontwerpers het ontwerp onder handen nemen? Het kan allemaal! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van posters en affiches vanaf één stuk en dit op een ruim assortiment aan papiersoorten, van betaalbare opties zoals blueback of posterpapier tot superieur fotopapier. Met onze groot formaat printer kunt u genieten van betrouwbare afdrukken van hoge kwaliteit die de boodschap van uw poster weergeven en uw publiek versteld doen staan!

Bouwplan laten afdrukken?

Als u op zoek bent naar iemand die uw bouwplan kan afdrukken, zoek dan niet verder! Bij spoedbestelling kan je ze dezelfde dag nog ophalen in onze winkel. Het populairste formaat voor bouwplannen is A0, maar afwijkende formaten is ook geen probleem voor ons. Wanneer u ze bij ons laat afdrukken, krijgt u de zekerheid van absolute kwaliteit, uw bouwplannen worden zo geprint dat ze er duidelijk en professioneel uitzien in kleur of zwart-wit.

bouwplan laten afdrukken

Bel of mail ons jou bouwplan door in PDF en wij zorgen voor de rest, zodat u erop kunt vertrouwen dat het met vakmanschap en de nodige kennis wordt afgedrukt!

Canvasdoeken

Canvasdoeken zijn een fantastische manier om uw favoriete momenten te vereeuwigen of om cadeau te doen! Gemaakt van een stevige linnen doek of hennep stof en opgespannen op een houten frame, Canvasdoeken bieden een kwalitatieve afdrukkwaliteit die niet zullen vervagen. We hebben houten frames in twee verschillende diktes beschikbaar: 18 mm en 38 mm. Aan u de keuze. Onze houten frames worden op maat gemaakt dus elk formaat is mogelijk! Standaard leveren wij onze canvasdoeken met een handig ophangsysteem aangepaste aan het formaat van de canvasdoek.

canvasdoeken

Dus voor wie op zoek is naar een betaalbare maar duurzame manier om zijn foto’s tentoon te stellen of als je nog op zoek ben naar een leuk en gepersonaliseerd cadeau, dan bieden onze canvasdoeken de oplossing!

Wat u ook nodig heeft op groot formaat, onze grootformaat printer kan u voorzien van perfecte resultaten. Of u nu een grote foto wilt afdrukken of een gedetailleerd bouwplan dat precieze afmetingen en details vereist, onze printer kan afdrukken van professionele kwaliteit produceren. Met onze printoplossingen kunt u erop vertrouwen dat uw ontwerp elke keer weer perfect wordt afgedrukt. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met uw grootformaat printopdracht!