Spandoeken

Design Company is dé partij voor spandoek bedrukken en plaatsen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Dankzij het ruime aanbod formaten, types en spandoeken frames, hebben we altijd jouw oplossing in huis. Wil je bijvoorbeeld een gigantisch spandoek laten bedrukken? Dan lassen we verschillende zeilen naadloos aan elkaar. The sky is the limit.

Wij kunnen ook een spandoek bedrukken voor je, als je vrienden of familie wilt verrassen. Bijvoorbeeld bij een geboorte, trouwfeest of jubileum. Of als je een vriend verwelkomt op de luchthaven. Laat ons weten wat je wilt en voor je het weet kun je op pad met je gepersonaliseerde bedrukte spandoek.

Spandoeken: in goede en kwade dagen

Je ziet jouw spandoek waarschijnlijk al voor je, stralend in de zon. Het goede nieuws? Design Company voert die opdracht helemaal voor je uit. Het slechte nieuws? De zon schijnt niet elke dag. Daarom werken wij alleen met spandoeken die in alle weersomstandigheden stralen, en elke windstoot overleven. De mogelijkheden hierbij zijn bijna onbeperkt: hoe groot moet je spandoek zijn? Bedrukken we het enkel- of dubbelzijdig? Met of zonder spandoek frame? Welk frame heeft jouw voorkeur? Vraag ons gerust naar de ideale formule voor je wensen en budget.

spandoek met blockout

Buizenframe of ander spandoek frame?

Wil je je spandoek in een frame plaatsen? Waar komt dat frame dan? Want dat bepaalt of je kiest voor een licht buizenframe of een steviger spandoek frame, gelast in inox. Design Company zoomt je spandoek om en bevestigt het met ringen aan je spandoek frame.

Spandoeken van pvc en geperforeerde meshdoek

Design Company drukt zowel op bash- als meshdoek. Bash is hoogwaardig pvc dat geen licht of wind doorlaat. Kies je voor een ‘blockout’-bash? Dan schijnt helemaal niets door je spandoek.

Laat je liever wel wat licht en lucht door? Bijvoorbeeld op een bouwwerf, of voor de vitrine van je winkel? Kies dan voor meshdoek. Dat is sterk, geperforeerd materiaal. Meer weten over het verschil tussen beide? Wij leggen dat graag persoonlijk uit.

Eigen plaatsingsdienst voor spandoeken

Hulp nodig bij de plaatsing van je spandoeken? Dan sturen wij een team. Hangen we het spandoek buiten of binnen? Los van of tegen een gevel? Alles kan, want Design Company heeft ervaring met elk type spandoek frame. Schakel ons nu in!

Bekijk: Hoe kan ik een spandoek bestellen?

Bekijk: Portfolio spandoeken