Textiel bedrukken

Textiel bedrukken is een vorm van reclame die steeds populairder wordt. Dankzij onze verschillende druktechnieken hebben wij de perfecte oplossing voor textielbedrukkingen van elk formaat en elke hoeveelheid. Of u nu één exemplaar of een groot aantal T-shirts, hoodies, jassen, petjes of elk ander bedrukt textielstuk nodig heeft, voor elk ontwerp en aantal hebben we de perfecte oplossing!

kleding bedrukken 1 stuk

Kleding bedrukken vanaf 1 stuk ! Het kan !

Voor kleine aantallen biedt ons flex druktechniek geweldige resultaten zonder minimum aantal, dit kan reeds vanaf 1 stuk en bied een scherpe en kwalitatieve opdruk op kleding. Door middel van gekleurde flex voor de 1 of 2-kleurige opdrukken heb je keuze uit tientallen kleuren en zelfs full color opdrukken waarbij we eerst een printbare flex gaan bedrukken en daarna via warmte gaan persen is mogelijk. Denk hierbij aan een T-shirt bedrukken met foto of een meerkleurig en complex logo afdrukken op een beperkt aantal kledingstukken. Alles is mogelijk!

Voorbeeld van een opdruk met onze flex drukmethode:
textiel bedrukken met flex

Op zoek naar gepersonaliseerd textiel met op elk kledingstuk een andere naam? Onze flex druktechniek is ook de perfecte optie voor gepersonaliseerde t-shirts, hemden, werkkledij en alle andere kleding die je maar kan bedenken omdat u uw eigen tekst en afbeeldingen kunt toevoegen. Het is een geweldige keuze voor speciale gelegenheden zoals een vrijgezellenavond, op werkkledij of elke andere soort van bedrukt textiel die moet opvallen! De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt er zeker van zijn dat flex technologie u de kwaliteit zal geven die zeer lang meegaat.

Zeefdruk op textiel

Voor grotere oplagen maken wij gebruik van zeefdruk. Zeefdruk is een ideale techniek voor grote hoeveelheden textielartikelen, waarbij hetzelfde ontwerp of logo moet worden gedrukt op alle kledij. Bij het zeefdrukken van textiel wordt de inkt rechtstreeks op de stof aangebracht. Om diep in de vezels door te dringen en zich er stevig aan te hechten, daarna wordt uw pas bedrukte kleding door een droogtunnel geleid, dit deel van het zeefdrukproces zorgt ervoor dat de inkt goed is uitgehard en niet uitloopt of vervaagt na verloop van tijd

Zeefdrukken biedt geweldige resultaten met levendige kleuren, duurzaamheid en lichtechtheid. Het is een geweldige manier om opvallende promotiekleding en werkkleding te maken voor elk formaat bedrijf en kunnen we al gebruiken bij een minimum van 25 kledingstukken.

Voorbeeld van zeefdruk op textiel:
textiel bedrukken met zeefdruk

Zoals u ziet, bieden de zeefdruk- en flexdruktechnieken de perfecte oplossing voor elk soort bedrukt textielartikel, hoe klein of groot uw bestelling ook is! Het eindresultaat is een scherpe en duurzame print die lang meegaat.

Borduren op kleding

Borduren is ideaal als u op zoek bent naar duurzame personalisatie en tegelijkertijd een luxueze uitstraling wilt verkrijgen. Door te kiezen voor borduren bent u zeker van kwalitatief personaliseren van texiel, een uitstekende kleurweergave en een elegant effect om naar te kijken en te voelen. Borduren op kleding is vooral geschikt voor logo’s die geborduurd moeten worden op bijvoorbeeld hemden, polo’s, petjes of jassen. Een geborduurd logo voegt immers verfijning en prestige toe aan elk type kledingstuk.

Borduren is een van de duurzaamste technieken voor het personaliseren van textiel, omdat het een onovertroffen kwaliteit en kleurweergave biedt met een zeer lange levensduur.

Afhankelijk van het soort textiel voegen we aan de achterkant extra versteviging toe, ook wel borduurvlies genoemd. Als we een pluizige stof zoals fleece moeten borduren, zorgen we er ook voor dat de borduursteken niet verdwijnen in de stof door ook aan de voorkant een extra transparant vlies aan te brengen, dit zorgt ervoor dat het geborduurde logo duidelijk zichtbaar is!

Wat voor soort borduring je ook zoekt, met onze hoogwaardige borduurmachine en aandacht voor detail bent u elke keer weer verzekerd van borduurresultaten van hoge kwaliteit! We borduren reeds vanaf 1 stuk maar groter aantallen borduren is ook geen probleem.

Voorbeeld van borduren op kleding:
textiel borduren

Bekijk ook: Portfolio Textielbedrukkingen

Bekijk ook: Borduren op kleding, hoe gaan we te werk?

Dus of u nu op zoek bent naar borduurwerk, flexdruk of zeefdruk op textiel, wij kunnen u helpen met elke soort textielbedrukking! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende textiel druk- en borduurtechnieken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken. Wij zijn er om u te helpen uw kledingstukken te laten opvallen, hoe groot of klein uw opdracht ook is!