Drukkerij te Herselt nabij Aarschot voor al uw drukwerken.

Onze drukkerij gevestigd in Herselt bij Aarschot is de grafische partner voor al uw drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk van hoge kwaliteit en bieden een flexibele service met onze moderne drukpersen die zowel kleine als grote oplages aankunnen !

De digitale pers biedt de mogelijkheid om al vanaf 1 exemplaar te drukken en indien nodig schakelen we makkelijk over naar offset zodat ook grotere aantallen probleemloos kunnen worden geproduceerd. Of u nu visitekaartjes, flyers, of een ander soort drukwerk nodig heeft, wij kunnen u helpen met de beste resultaten.

Ben je op zoek naar zeer grote foto afdrukken, planafdrukken of affiches, onze groot formaat printer kan het allemaal aan tot wel 160 cm breed en aangezien wij op deze machine vanaf rol drukken is de lengte bijna onbeperkt !

grote foto afdrukken

Van ontwerp tot afgewerkt drukwerk !

Een afgewerkt drukwerk komt tot stand in drie verschillende fasen: ontwerp, prepress en het effectief drukken. In de eerste fase, het ontwerp, werken onze grafische ontwerpers samen met u aan de look & feel van uw drukwerk. Hier bepalen we het formaat, de stijl en hoe het drukwerk eruit komt te zien.

In de tweede fase, prepress, wordt uw goedgekeurde ontwerp omgezet in een drukbestand en worden alle technische aspecten gecontroleerd om te zien of alles klaar is om te drukken. Als laatste fase beginnen we het effectief drukken, uw opdracht gaat dan daadwerkelijk gedrukt worden op een van onze drukpersen.

Een eigen ontwerp laten drukken ?

ontwerp drukkenBen je zelf graag creatief bezig en ontwerp je liever je eigen drukwerken. Ook dat is mogelijk bij ons ! Bij Design Company kunt je ook uw eigen ontwerp laten afdrukken op papier naar keuze. Stuur ons het drukklare PDF bestand van je eigen ontwerp door en wij zorgen voor de rest.

Bij het afdrukken van een eigen ontwerp zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden om ongewenste verrassingen te voorkomen. Controleer eerst en vooral uw PDF-bestand voordat u het naar onze drukkerij stuurt. Zo weet u zeker dat uw ontwerp wordt weergegeven zoals u het voor ogen had en dat er geen fouten in zitten die kunnen leiden tot een foutieve afdrukken. Als u uw eigen ontwerp wil laten drukken, zorg er dan ook voor dat u afbeeldingen en lettertypen van hoge kwaliteit gebruikt om ongewenste pixelvorming te voorkomen. En tot slot, vergeet niet je document grondig na te lezen voordat je het verstuurd – er is niets erger dan achteraf een typefout te ontdekken !

Door vooraf een paar eenvoudige stappen te ondernemen, kunt je jezelf later een hoop hoofdpijn (en verspilde afdrukken) besparen.

Voor een extra gemoedsrust bieden wij ook proefdrukken aan, zodat u precies kunt zien hoe uw ontwerpen er op papier zullen uitzien voordat de hele oplage drukken.

Als u vragen heeft of een offerte wenst over onze ontwerpdiensten of over het drukken van uw eigen ontwerp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen ! Wij helpen u graag om de beste resultaten voor uw drukwerken te verkrijgen.