Grafisch Ontwerp

Ben je van plan een bedrijf te starten of heeft je bestaande logo een opfrisbeurt nodig? Heb je al een logo en wil je dit doorvoeren naar een bijpassende huisstijl? Dan ben je bij Design Company aan het juiste adres.

Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, folders, flyers en alles wat met reclame te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring in de grafische sector en onze eigen offset persen, digitale drukkerij, snijplotter en onze groot formaat printers brengen wij elk ontwerp tot een goed einde en hebben we alles in huis om je drukwerk met de grootste zorg en tot het laatste detail af te werken.

Onze grafische ontwerpers staan klaar om ook jou bedrijf “in the picture” te zetten ! Heb je al een vast en betrouwbare drukker en zoek je enkel nog het grafisch ontwerp? Ook dat is geen probleem: een drukklare PDF is zo gemaakt.

Wat houdt grafisch ontwerp allemaal in?

Grafisch ontwerp is natuurlijk een brede term waar veel diensten onder kunnen vallen. Het komt er eigenlijk op neer dat we alle online en offline reclame kunnen ontwerpen die de naambekenheid van je bedrijf kunnen ondersteunen. Denk maar aan een logo, briefpapier, een folder, flyers, de belettering van je bedrijfsvoertuig, gevelpanelen, en nog veel meer.

Ook voor particulieren kunnen we veel betekenen. Wat dacht je van een huwelijksuitnodiging die helemaal past bij jou en je toekomstige echtgenoot of echtgenote? Of een geboortekaartje dat écht origineel is? Niets is ons teveel of onbekend en we werken graag je ideeën uit naar een passende aankondiging of uitnodiging.

Enkele van onze grafische diensten die we voor jou kunnen realiseren.

grafisch ontwerper

Voor iedereen een grafisch ontwerp op maat.

Zoals je kunt zien, helpen we graag iedereen verder en brengen we graag je idee op papier na een persoonlijk overleg. Want bij ons kom je geen verkopers of andere personen tegen: wij zijn namelijk een kleinschalig familiebedrijf. Wij onderhouden rechtstreeks het contact met de klanten, zodat er niets verloren kan gaan van je waardevolle ideeën!

Bekijk: Portfolio grafisch ontwerp

Kom gerust langs in onze winkel tijdens onze openingsuren of maak een afspraak. Wil je op voorhand een vrijblijvende offerte, vul dan ons contactformulier in en we helpen je graag en met veel plezier verder.