Grafisch Ontwerp

Als u uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, is Design Company er voor al uw grafische ontwerpen. Wij maken frisse en doordachte ontwerpen die u onderscheiden van de concurrentie. Onze getalenteerde grafische ontwerpers staan klaar om ook uw visie tot leven te brengen. Met aandacht voor detail maakt Design Company ontwerpen op maat die verder gaan dan alleen uw logo. Van bijpassende huisstijlen tot opvallende flyers en brochures, een opvallende affiche of elk ander grafisch ontwerp … ons ervaren team kan alles ontwerpen wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Laat de ontwerpers van Design Company ervoor zorgen dat u zich onderscheidt van de concurrentie met grafisch ontwerp van hoge kwaliteit, geschikt voor elk project.

huisstijl laten ontwerpen

Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, folders, flyers, brochures, affiches en alles wat met reclame te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring in de grafische sector en onze eigen offset en digitale persen, snijplotter en onze groot formaat printers brengen wij elk ontwerp tot een goed einde en hebben we alles in huis om je drukwerk met de grootste zorg en tot het laatste detail af te werken.

Onze grafische ontwerpers staan klaar om ook jou bedrijf “in the picture” te zetten ! Heb je al een vaste en betrouwbare drukker en zoek je enkel nog iemand die jou idee vertaald in een ontwerp op maat? Ook dat is geen probleem: een drukklare PDF is zo gemaakt.

Wat houdt grafisch ontwerp allemaal in?

Grafisch ontwerp is een ongelooflijk diverse gegeven, die een uitgebreide reeks aan diensten omvat om bedrijven te helpen herkenning te creëren en te behouden. Van een ontwerp van een nieuw logo dat dient als uw vingerafdruk, tot marketingmateriaal zoals brochures, flyers, enveloppen en briefpapier: met grafisch ontwerp kunnen bedrijven hun merk op een professionele en creatieve manier voordragen.

Bovendien gaat grafisch ontwerp ook verder dan dat, denk aan uw wagenpark te voorzien van voertuigbelettering, het bedrukt textiel waar U of werknemers mee op de baan is en opvallende gevelpanelen of reclamezuilen die klanten onweerstaanbaar aantrekken. Deze herkenning, door een doordacht grafisch ontwerp, laat een blijvende indruk achter op klanten dat veel verder gaat dan je website of sociale mediakanalen en helpt de aanwezigheid van het bedrijf in zowel de fysieke als digitale wereld te versterken.

Ook voor particulieren kunnen we veel betekenen. Wat dacht je van een huwelijksuitnodiging die helemaal past bij jou en je toekomstige echtgenoot of echtgenote? Of een geboortekaartje dat écht origineel is? Niets is ons teveel of onbekend en we werken graag je ideeën uit naar een passende aankondiging of uitnodiging.

Enkele van onze grafische diensten die we voor jou kunnen realiseren.

grafisch ontwerper

Voor iedereen een grafisch ontwerp op maat.

Zoals je kunt zien, helpen we graag iedereen verder en brengen we graag je idee op papier na een persoonlijk overleg. Want bij ons kom je geen verkopers of andere personen tegen: wij zijn namelijk een kleinschalig familiebedrijf. Wij onderhouden rechtstreeks het contact met de klanten, zodat er niets verloren kan gaan van je waardevolle ideeën!

Bekijk: Portfolio grafisch ontwerp

Kom gerust langs in onze winkel tijdens onze openingsuren of maak een afspraak. Wil je op voorhand een vrijblijvende offerte, vul dan ons contactformulier in en we helpen je graag en met veel plezier verder.