Flyer laten ontwerpen

Een professioneel ontworpen flyer is een belangrijk marketinginstrument voor elk bedrijf. Het kan u helpen om een breder publiek te bereiken en meer naambekenheid te genereren of uw promotie of bedrijf onder de aandacht te bengen. Het ontwerpen van een effectieve flyer kan echter moeilijk zijn. Daar komen wij om de hoek komen kijken.

Bij Design Company hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen van resultaatgerichte flyers voor een verscheidenheid aan bedrijven. We weten wat werkt en wat niet, en we kunnen je helpen een flyer te ontwerpen die de aandacht trekt en zich onderscheidt van de rest.

Een flyer laten ontwerpen? Hoe gaan we te werk !

  1. Eerst beginnen we met een gesprek, hierbij brainstormen we naar jou ideeën en het doel van de flyer.
  2. Na het aanleveren van je logo, teksten en foto’s kunnen we beginnen met het ontwerpen van de flyer en maken we enkele voorbeelden.
  3. Mocht je geen foto’s of teksten hebben, geen nood. Ook daarbij kunnen we je helpen.
  4. Je beoordeelt de ontwerpen en leest alle teksten na. Na het ontvangen van jou feedback brengen we de nodige aanpassingen aan tot je helemaal tevreden bent !
  5. Zodra je tevreden bent van het resultaat kunnen we de flyers drukken of aanleveren in een drukklaar PDF bestand. Zo eenvoudig is het!

flyers laten drukken

Wil je toch zelf een flyer ontwerp? Hier enkele tips !

Zorg ervoor dat je flyer in het oog springt met een opvallende titel of afbeelding en zorg er ook voor dat de oproep tot actie in je flyer overtuigend is. Gebruik heldere kleuren, interessante lettertypes en afbeeldingen die je producten of diensten in een positief daglicht stellen. Als je kunt, voeg dan een coupon of kortingscode toe zodat meenemen van de flyer nodig is om hiervan te kunnen genieten. Zo blijft de flyer onder de aandacht van je potentiële klant !

Ook het formaat is belangrijk bij het ontwerpen van een flyer. Kies een formaat dat makkelijk te dragen en te lezen is. Een gangbaar formaat voor flyers is A5 of A6, maar het hangt er echt vanaf hoe je de flyer gaat verspreiden. Als je van plan bent je flyer persoonlijk uit te delen, kies dan voor het kleinst mogelijke formaat, als u hem ergens achterlaat waar mensen hem kunnen meenemen, kies dan voor iets groter zodat uw flyer duidelijk zichtbaar is en opvalt.

Klaar om je flyers te laten drukken?

Wij helpen je graag! Hebben onze grafisch ontwerpers jou flyer ontworpen dan is er geen vuiltje aan de lucht en is jou flyer gegarandeerd kwalitatief en klaar om gedrukt te worden. Als je je flyer zelf hebt ontworpen en alleen hulp nodig hebt bij het drukken dan helpen we je ook graag verder. Stuur ons gewoon je drukklare PDF-bestand en wij zorgen voor de rest!

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of drukken van je flyers? Wij zijn er om te helpen! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat je nodig hebt. Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor het laten ontwerpen en drukken van uw flyers !