Relatiegeschenken

Als je iets gaat weggeven, dan moet je het goed doen. Toch? Een relatiegeschenk verzinnen is niet gemakkelijk, je wil tenslotte iets meegeven wat representatief is en goed past bij de uitstraling van je bedrijf. Bovendien moet het ook passend zijn bij het evenement waarop je het uitdeelt. Ga je de beurs op met producten en wil je graag dat mensen je bedrijf onthouden? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pen, usb stick of tas met je bedrijfsnaam of logo erop. Ben je juist aanwezig op een strandfeest en wil je kenbaar maken dat je café hier om de hoek zit? Kies dan voor een speelser product om te bedrukken. Design Company helpt je niet alleen bij het realiseren van je wens als het gaat om het personaliseren van relatiegeschenken, we denken ook graag met je mee om een geschikt product te vinden voor je evenement.

Bedrukte-pennen

Bedrukte-tassen

Iedere gelegenheid biedt eigen mogelijkheden

Ben je actief als sponsor, of gaat je team deelnemen aan een sportwedstrijd? Ook dan moet je ervoor zorgen dat je als bedrijf goed herkenbaar bent! Deel bijvoorbeeld bedrukte shirts of petjes uit, zodat iedereen onbewust continu reclame voor je maakt. En dat terwijl je er zo weinig voor hoeft te doen! Of ontwerp een leuke sticker die mensen graag op hun auto, fiets, map of op een andere plek plakken.

Relatiegeschenken kun je bij Design Company altijd bestellen, of je er nu slechts een paar van nodig hebt of juist heel veel. Bedrukken kan zowel via tampondruk als digitaal. Dat betekent dat er altijd een manier is om een bevredigend resultaat te leveren.

Vrijblijvend een offerte of advies? Geen probleem!

Wil jij ook een persoonlijk tintje geven aan je relatiegeschenken? Neem dan gerust even contact met ons op voor extra informatie, of een vrijblijvende offerte! Je zit nergens aan vast als je ons om advies vraagt. Wij vertellen je graag meer over de producten die door ons gepersonaliseerd kunnen worden. Geloof ons, er is meer mogelijk dan je denkt! Je kunt ons bereiken door online het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 016 53 89 58 of 0474 59 43 01.