Geboortekaartjes

Geboortekaartjes zijn een geweldige manier om het nieuws van de geboorte voor je zoon of dochter te delen met familie en vrienden. Bij Design Company bieden we een breed assortiment aan geboortekaartjes, van een eigen ontwerp tot voorgedrukte kaartjes. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp of naar iets unieks, wij hebben het perfecte kaartje voor je. Onze geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u er zeker één vindt die bij jou stijl past. En onze deskundige ontwerpers zijn altijd bereid om u te helpen de perfecte kaart voor deze speciale gelegenheid te kiezen of te laten ontwerpen. Dus kom gerust even langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak en blader vandaag nog door onze ruime collectie. We weten zeker dat u het perfecte geboortekaartje voor dit unieke moment zult vinden.

Wanneer moet ik mijn geboortekaartje regelen?

op hoeveel weken geboortekaartjes regelenRond week 30 van je zwangerschap moet je beginnen met het uitzoeken en regelen van je geboortekaartje. Dat geeft je voldoende tijd om het perfecte kaartje te vinden en ervoor te zorgen dat het op tijd gedrukt kan worden. Een baby wordt meestal binnen 10 tot 15 weken geboren, dus als je daar in week 30 mee begint, ben je ruim op tijd. Het uitzoeken van een geboortekaartje is een bijzonder moment, en we willen er zeker van zijn dat je alles tijdig hebt om het perfect te maken. Daarom raden we je aan om vroeg te beginnen !

Geboortekaartjes op maat ?

Als u op zoek bent naar een geboortekaartje dat echt opvalt, zijn onze op maat gemaakte geboortekaartjes de beste manier om deze speciale gelegenheid aan te kondigen. Ons team van ontwerpers kan je helpen een uniek geboortekaartje te ontwerpen dat zeker zal opvallen en uw familie, vrienden en collega’s zal doen glimlachen. Wij bieden een breed scala aan ontwerpopties en druktechnieken, zodat u er zeker van kan zijn dat uw geboortekaartje net zo uniek en speciaal wordt als uw kleintje !

Voorgedrukte geboortekaartjes, voorbeelden genoeg !

Geen idee welke stijl je van kaartje je wil? Of totaal geen thema of concept dat je wil volgen? Dan kunnen onze voorgedrukte geboortekaartjes de perfecte optie zijn. Wij hebben een uitgebreide collectie geboortekaartjes met verschillende ontwerpen, kleuren en combinaties. Kom langs in onze winkel, doorblader onze collectie van geboortekaartjes en laat de rest aan ons over; wij garanderen een geboortekaartje van hoge kwaliteit dat zeker even goed zal zijn als een ontwerp op maat !

voorbeelden geboortekaarten

Dus, welk geboortekaartje u ook zoekt, samen maken we er iets perfects van ! Kom langs bij Design Company en laat ons je helpen om het geboortekaartje te vinden dat dit moment nog specialer maakt. Laten we samen iets moois creëren!

Je zoon of dochter geboren? Wij drukken de geboortekaartjes dezelfde dag nog !

Design Company maakt het makkelijk om geboortekaartjes te laten drukken, zodat u zich op belangrijkere dingen kunt concentreren. Wij begrijpen dat deze speciale gelegenheid een snelle productietijd vereist, dus we zorgen ervoor dat onze klanten de beste drukkwaliteit krijgen op de snelst mogelijke manier. Heb je ook enveloppen besteld ? Dan kunnen deze vooraf al afgehaald worden zodat je alle adressen al kan opschrijven. Is de dag aangebroken ? Dan geef je nog enkel de ontbrekende gegevens zoals de naam, datum, uur en eventueel het gewicht per telefoon of mail door en drukken we de geboortekaartjes dezelfde dag nog zodat je ze op de dag van de geboorte al kan komen afhalen ! Met onze eigen drukkerij kunt u er zeker van zijn dat uw geboortekaartjes op tijd klaar zijn en er perfect uitzien.

Laat ons ook jou helpen dit speciale moment nog aangenamer te maken! Neem vandaag nog contact op met Design Company en laat uw geboortekaartjes in een mum van tijd drukken. Samen kunnen we iets moois creëren dat uitdrukt hoe bijzonder dit moment is voor u en uw familie.