Een logo laten ontwerpen ?

Design Company is de specialist als je een logo wil laten ontwerpen. Wij begrijpen dat een logo veel meer is dan wat tekst, een afbeelding of een symbool. Het is het gezicht van uw bedrijf, merk of winkel, en het moet weergeven wat jou klanten van je bedrijf kunnen verwachten. Wij ontwerpen logo’s die herkenbaar zijn en weergeven dat je bedrijf professioneel en creatief is. Met onze jarenlange ervaring in de grafische sector kunnen we een logo ontwerpen dat jou merk of bedrijfsnaam nauwkeurig weergeeft en een blijvende indruk achterlaat bij uw klanten.

logo laten ontwerpen

Een logo voor je bedrijf nodig ?

Een logo moet er goed uitzien en de essentie van een bedrijf weergeven. Het logo van een bedrijf moet ook visueel aantrekkelijk en herkenbaar zijn. Daarom is het belangrijk om te werken met een professionele ontwerper die het doel van een logo begrijpt en de vaardigheden en ervaring heeft die nodig zijn om een echt doordacht ontwerp te maken. Bij Design Company ontwerpen we al vele jaren logo’s voor bedrijven van alle groottes, en we hebben de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een logo te creëren dat uw bedrijf perfect vertegenwoordigt.

Stappenplan bij het laten ontwerpen van een logo:

  1. Wanneer je met ons ontwerpbureau wil samenwerken aan een nieuw logo voor uw bedrijf, beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek. Dit geeft ons de kans om u en uw bedrijf echt te leren kennen en te begrijpen wat u zoekt in een logo. We vragen naar uw doelgroep, uw ideeën en wat u met uw logo wilt bereiken. Pas dan beginnen we met brainstormen.
  2. Zodra we een goed inzicht hebben in uw bedrijf en wat u zoekt zullen onze ontwerpers een paar voorlopige ontwerpen maken op basis van het gesprek. Zij houden rekening met uw ideeën, de boodschap die u wilt overbrengen en wat uw doelgroep zou aanspreken. Zodra we een paar ontwerpen hebben waarvan we denken dat ze kunnen werken, sturen we ze naar u voor feedback. We willen er immers zeker van zijn dat u tevreden bent met de richting van het ontwerp en dat het logo uw bedrijf goed weergeeft.
  3. U bekijkt de ontwerpen en laat ons weten wat u ervan vindt. Onze ontwerpers zullen dan de nodige wijzigingen aanbrengen in de ontwerpen op basis van uw feedback en komen met een bijgewerkt ontwerp. We willen dat uw logo perfect is, dus we blijven eraan werken tot het perfect is.
  4. Zodra u tevreden bent met het logo ontwerp, sturen wij de definitieve versie naar u toe in diverse formaten alsook in een vector formaat zodat het zonder kwaliteitsverlies gebruikt kan worden op bijvoorbeeld drukwerken, spandoeken, autobelettering en nog veel meer. De rechten om dit nieuwe logo te gebruiken worden ook aan u overgedragen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U kunt dan meteen aan de slag met uw nieuwe logo!

Dus als je op zoek bent naar een logo dat echt uniek is en uw bedrijf weerspiegelt, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Laat ons jou helpen iets geweldigs te creëren !

Voorbeelden bekijken van onze unieke logo’s?

In de loop van de jaren hebben we voor veel bedrijven unieke logo’s ontworpen. U kunt hiervan enkele voorbeelden van ons werk vinden in het portfolio. Niet alles kunnen we laten zien op onze website maar die laten we je graag zien tijdens een persoonlijk gesprek. Wil je een afspraak inplannen, bel ons dan op 016 53 89 58 of mail ons via het contactformulier op onze website. Wij horen graag binnenkort van u!