Spandoeken

Als je een manier zoekt om op te vallen, zijn spandoeken een ideale en budgetvriendelijke optie. Of het nu gaat om een kortlopende promotie, uw bedrijfslogo als reclame of een spandoek voor een evenement, ze kunnen de aandacht van uw potentiële klanten trekken en elke boodschap tot leven brengen met een doordacht ontwerp.

Spandoeken kunnen ook ingezet worden voor al je feestelijke gelegenheden, zoals de aankondiging van de geboorte van uw zoon of dochter, de viering van een verjaardag of jubilee. Het zijn prachtige decoraties voor verjaardagsfeestjes, die een speciaal tintje geven en ervoor zorgen dat het feest niet snel vergeten wordt. Voor elke gelegenheid is er wel een spandoek die we kunnen ontwerpen en drukken.

Spandoek frame

Naast de spandoeken kunnen wij ook een op maat gemaakte spandoek frame voorzien. Wij bieden handige en betaalbare spandoek frames, gebouwd van de hoogste kwaliteit materialen. Ze beschikken over een aluminium buizenframe met duurzame ronde buizen van 42 of 48 millimeter diameter, samen met een stevige 3mm kern. Deze spandoeken frames zijn populair voor hun industriële uitstraling en betaalbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor een verschillende toepassingen. Ze kunnen zowel vrijstaand gemonteerd worden als tegen een gevel. Daarnaast heb je nog de keuze om de kleur van de frame aan te passen, de keuze tussen aluminium of zwart gelakte framebuizen kan de perfecte finishing touch zijn.

spandoek frame

Als u op zoek bent naar een spandoekframe dat geen afbreuk doet aan uw reclameboodschap met te zichtbare buizen, dan is ons blinde frame de ideale oplossing. De spandoek staat hier centraal, met een klassieke rechthoekige of vierkante vorm. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar de spandoek staat centraal en vestigt de aandacht op uw spandoek op de meest effectieve manier zonder het zicht van de buizen.

Spandoek laten maken ? Van ontwerp tot plaatsing !

Ons team van creatieve ontwerpers heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van prachtige spandoeken voor elke gelegenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw ideeën in prachtige spandoeken die gezien mogen worden.

Ook met een eigen spandoek ontwerp kan je bij ons terecht! Als u al een drukklaar bestand bij de hand hebt, hoeft u het alleen maar aan ons door te mailen en wij zullen uw spandoek in een mum van tijd printen en afwerken, met of zonder frame !

Ook de plaatsing van al uw spandoeken en frames is voor ons geen probleem. Onze ervaren plaatsers zijn opgewassen tegen elke uitdaging op het gebied van spandoekmontage, ongeacht de grootte of hoogte, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Doe een beroep op ons professionele installatieteam en bespaar uzelf tijd, moeite en zorgen. Profiteer van de expertise van onze plaatsers die weten hoe ze ervoor kunnen zorgen dat uw boodschap gezien wordt!

spandoek vrijstaand met frame

Een spandoek bestellen ?

Bent u op zoek naar het perfecte ontwerp om uw spandoek compleet te maken? Wij hebben creatieve en ervaren ontwerpers die met u meedenken om het precies zo te maken zoals jij het wil.

Na het ontwerpen zorgen we dat dit ontwerp met precisie en zorg geprint en afgewerkt wordt, zodat u een spandoek krijgt dat gezien mag worden. Daarna installeren we de spandoek met of zonder frame of indien je zelf handig bent kan je dit ook perfect zelf installeren, aan u de keuze!

Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat of spring binnen tijdens onze openingsuren voor meer informatie. Wat het doel van je spandoek ook is, wij verzekeren u een uitzonderlijk eindresultaat.