Stickers laten maken

Design Company is de perfecte plek om stickers te laten maken. Niet alleen hebben we een groot assortiment van materialen, zoals vinly stickers, papieren stickers en textielstickers, maar ook onze verschillende lijmlagen hebben diverse variaties. Onze vinyl stickers kunnen in zowel met een permanente als verwijderbare lijmlaag besteld worden en zijn ze verkrijgbaar in een matte of blinkende versie, bovendien is een vinyl sticker UV en weerbestendig en kan het regen en zon veel beter doorstaan dan papieren stickers. Met een matte of glanzende beschermfolie of laminaat zijn ze nog eens extra beschermd tegen vuil, krassen en zijn ze ook beter beschermd tegen UV licht en weersomstandigheden. Design Company biedt verschillende manieren om je eigen aangepaste stickers te laten maken met precies die eigenschappen om goed te blijven kleven op elke ondergrond!

Vinyl stickers

Een vinyl sticker laten maken biedt een enorm scala aan creatieve mogelijkheden, van full color afbeeldingen tot een uitgesneden afbeelding of tekst. Polymeer vinyl wordt het meest gebruikt voor het printen, waardoor duurzame en hoge kwaliteit stickers ontstaan die op bijna elke ondergrond kunnen worden aangebracht. Naast de polymere stickers hebben we ook voordelige monomeer stickers voor wie een tijdelijke sticker nodig heeft voor bijvoorbeeld een promotiecampagne, een totale uitverkoop of elke andere tijdelijke actie. Met vinyl is bijna alles mogelijk. We kunnen je stickers ook uitsnijden in speciale vormen zoals ronde, vierkante stickers, uitgesneden afbeeldingen of we maken er kleefletters van.

naamstickers

Ben je op zoek naar kleine vinyl stickers voor bijvoorbeeld doopsuiker of om op je cadeauverpakking te kleven voor je winkel? Dan monteren we ze op A4 sticker vellen of op rollen. Dit maakt het aanzienlijk makkelijker om ze te kleven. Voor de stickers op rol hebben we ook een handig etikettendoosje, de label dispenser box genaamd, wat het plakken van de stickers vergemakkelijkt. Deze box is een kartonnen doosje waarin u eenvoudig de stickers op rol plaatst. Trek aan het uiteinde en de sticker komt automatisch los, handig toch?

Uitgesneden vinyl stickers

Naast het printen van stickers maken we ook uitgesneden vinyl stickers, dit kunnen bijvoorbeeld naamstickers zijn, autostickers, muurstickers of gewone losse letters en zelfs een afbeelding zoals je logo of bedrijfsnaam is mogelijk. Wij snijden de stickers uit in elke gewenste kleur, lettertype en vorm, perfect voor elk project. Bij ons kan je ook terecht voor uitgesneden stickers in speciale kleuren zoals Goud, Zilver of elke andere metallic kleur. Onze stickers worden gemaakt met vinyl van hoge kwaliteit, zodat ze lang blijven kleven en niet verkleuren. Of u nu een paar uitgesneden vinylstickers nodig heeft of een groot aantal uitgesneden stickers, wij kunnen het allemaal. Laat ons weten welk ontwerp je in gedachten hebt en wij zorgen ervoor dat het er precies uitziet zoals jij het wil!

uitgesneden vinyl stickers

Transparante stickers

Opzoek naar transparante stickers of doorzichtige stickers? Wij hebben precies wat je zoekt. Onze transparante stickers drukken we fullcolor en kan in combinatie met dekwit. Hierdoor is de opdruk van uw ontwerp niet doorschijnend zoals bij een productie zonder wit en bent u verzekerd van een uitzonderlijk mooi resultaat van uw transparante stickers. Enkel een witte opdruk nodig op een transparante achtergrond? Dat kan ook! We kunnen onze transparante stickers ook voorzien van metallic goud en zilver opdruk, spiegelfolie, pantone kleuren, fluorescerende kleuren en zelfs spotvernis! De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

transparante stickers

Het voordeel van transparante stickers is ook dat ze weersbestendig zijn en voor allerlei doeleinden kunnen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan transparante naamstickers met de naam van je zoon of dochter voor op je doopsuiker of kleine stickers met de gegevens van je bedrijf erop, of een raamstickers dat tweezijdig bedrukt wordt en dus aan beide kanten gezien kan worden. Voor elk doel hebben we de gepaste sticker! Wij helpen je graag verder om de juiste transparante sticker voor uw project te drukken.

Stickers laten drukken

Als u stickers wil laten drukken, bent u bij ons aan het juiste adres! Van kleine stickertjes tot groot formaat stickers, wij hebben het allemaal. Van weersbestendige vinyl tot vinyl met een speciale lijmlaag, onze uitgebreide selectie van stickermaterialen zorgt ervoor dat we voor al uw stickers een passende oplossing hebben. Je hebt de keuze uit standaard witte polymeer of monomeer vinyl met of zonder beschermlaminaat of kies je liever onze transparante stickervellen? Heb je stickers nodig voor speciale oppervlakken zoals crossmotoren, niet-verwijderbaar stickers, vloerstickers en autostickers. We hebben zelfs magnetische stickers, whiteboard materialen en statisch klevende stickers!

Bekijk ook: Portfolio Stickers

Kom vandaag nog langs of stuur een mail en krijg de perfecte sticker volgens uw wensen! Wordt u enthousiast van het idee om stickers in een speciale vorm te laten uitsnijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken speciaal gevormde vinylstickers voor elke gelegenheid. Denk aan hartvormige stickers, stervormige stickers of automerklogo’s. Samen maken we unieke en creatieve stickers die perfect passen bij jouw wensen! Naar wat je ook op zoek bent, de kans is groot dat wij een geschikte optie voor je hebben! Wacht dus niet langer en laat vandaag nog uw eigen op maat gemaakte stickers drukken!