Doorschrijfformulier

Een doorschrijfformulier, wordt dat nog veel gebruikt? Het antwoord op deze vraag is: ja! Dit soort doordrukbonnen, zoals bestelbonnen, leveringsbonnen of controledocumenten voor de technische dienst, worden nog veelvuldig gebruikt. Zeker als er op locatie (bijvoorbeeld bij een klant thuis of bij een ander bedrijf) een document in meervoud moet worden ingevuld, is het verstandig om altijd een doorschrijfformulieren blok bij u te hebben. Doorschrijfpapier staat ook wel bekend als carbonless papier of ncr papier. Het houdt eigenlijk in dat u op het bovenste witte vel schrijft, en dat deze tekst wordt doorgedrukt naar de onderliggende vellen. Deze onderliggende vellen zijn meestal geel of roze, maar kunnen ook blauw of groen zijn.

Gepersonaliseerde doorschrijfformulieren laten drukken

Bij Design Company kunt u natuurlijk terecht voor uw gepersonaliseerde doorschrijfformulieren. Er zijn standaard modellen voor beschikbaar, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat u specifieke wensen heeft. U bent bij ons altijd welkom als u een doorschrijfformulier wil laten personaliseren en drukken in onze drukkerij. We kunnen de formulieren ook voorzien van nummers wanneer u dit wenst, om de administratie en boekhouding beter te kunnen bijhouden. Wanneer u producten met carbonless papier of ncr papier wil laten drukken, kunt u dat op korte termijn en in diverse (grote of kleine) oplages al laten doen door Design Company.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij horen graag uw wensen als het gaat om doorschrijfformulieren drukken. Wilt u de formulieren per setje of in een blok laten verlijmen? Beide manieren van ontwikkelen hebben weer eigen voordelen. Wij leggen u graag persoonlijk uit wat de mogelijkheden zijn, maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsaanvraag.