Enveloppen

Als je een bedrijf hebt, wil je graag op alle manieren hetzelfde uitstralen naar je klanten. In de meeste gevallen kiest een bedrijf dan ook voor enveloppen die bijvoorbeeld voorgedrukt zijn met een specifiek logo of met het zakelijke adres. Kies eenvoudig de envelop die past bij je boodschap. Wat behoort allemaal tot de mogelijkheden als je kiest voor de diensten van Design Company?

  • enveloppen bedrukken met je logo
  • enveloppen bedrukken met tekst
  • enveloppen bedrukken met een ander gewenst ontwerp

Enveloppen bedrukken en bestellen

Bij Design Company kun je eenvoudig enveloppen bedrukken en bestellen. Je levert bij ons de bestanden aan die je uiteindelijk op de bedrukte enveloppen wil terugzien, of je laat ons eerst aan de slag gaan voor je nieuwe huisstijl. Onze ontwerpers zijn uitstekend in staat om voor jou een passende huisstijl te ontwikkelen, die je direct op je enveloppen kunt laten drukken. Bij Design Company heb je altijd een ruime keuze aan formaten, papiersoorten en vensterstanden.

Bedrukte enveloppen voor bedrijven

Enveloppen zijn een belangrijk onderdeel van je communicatie als bedrijf. Het kan een mooie manier zijn om de zichtbaarheid van je huisstijl te vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld enveloppen bedrukken met je logo. Zorg voor herkenbaarheid met enveloppen die passen bij de andere uitingen die namens je bedrijf de wereld in verstuurd worden. Laat ze matchen met het briefpapier, de flyers die je laatst hebt uitgedeeld op dat ene evenement en de visitekaartjes die je dagelijks uitdeelt wanneer je bij klanten of relaties op bezoek gaat.

Eigen design of laten ontwerpen

Heb je geen ontwerp? Maak dan gebruik van onze design service. Bij Design Company hou je direct contact met de ontwerpers, zodat je direct kunt overleggen over de huisstijl zoals jij die voor je ziet. Heb je op een andere manier advies nodig over het drukwerk dat je wil laten ontwikkelen? Neem gerust contact op, onze medewerkers staan voor je klaar.