Naamkaarten

Naamkaarten moeten iets bijzonders uitstralen, en ze moeten passen bij wat u als bedrijf wil laten zien. Wanneer een naamkaartje goed ontworpen is, kan iemand aan het kaartje al zien welke dienst het betreffende bedrijf aanbiedt. Ook de kwaliteit van het drukwerk en het papier spelen een rol. Design Company denkt graag met u mee als u graag naamkaarten drukken wilt. Onze specialisten kunnen naamkaarten geheel naar wens voor u drukken. Wij werken daarbij met de beste materialen en apparatuur, zodat u altijd verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige naamkaarten.

Nog geen ontwerp?

Design Company is niet alleen gespecialiseerd in het drukken van naamkaartjes, maar natuurlijk kunnen wij ook een grote rol spelen in het ontwerpen ervan. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u zelf geen tijd hebt om met ontwerpen bezig te zijn, of wanneer u er simpelweg niet zo goed in bent. Bij Design Company werken specialisten die u hier uitstekend mee kunnen helpen. Naamkaartjes ontwerpen doen zij terwijl ze regelmatig contact met u houden, zodat u steeds op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. U geeft bij de designer aan wat uw wensen zijn en wat voor naamkaartjes u zoekt voor uw bedrijf, en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Wilt u een kant en klaar ontwerp aanleveren zodat wij alleen de naamkaartjes drukken in onze drukkerij? Ook dat is geen probleem.

Vraag vrijblijvend om een offerte

Bij Design Company vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Geef bijvoorbeeld aan ons door op welke manier wij u kunnen helpen, hoe groot de oplage van de naamkaarten moet zijn en of u nog speciale wensen heeft. Vervolgens gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden en laten we u ook weten wat daarvoor de kosten zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent!