Geboortekaartje jongen

Wanneer je een kindje verwacht, is er ontzettend veel dat je moet regelen. Je wil tenslotte helemaal voorbereid zijn op de komst van je kleintje. Als je zoontje er straks is, wil je dat natuurlijk op een leuke manier kenbaar maken aan je familieleden, vrienden en kennissen. Hoe ga je dat doen, weet je dat al? Bij Design Company kun je terecht als je op zoek bent naar het leukste, meest persoonlijke geboortekaartje voor een jongen. Wij realiseren je ontwerp als je dat al hebt, maar onze designers kunnen je ook prima helpen met het maken van een ontwerp dat écht bij jullie wensen past. Tegenwoordig kun je alle kanten op: je kunt een gewone kaart maken, maar mensen kiezen ook steeds vaker voor andere, bijzondere vormen. Een tasje, een doosje, een hangertje… Het kan echt! Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw wens.

Geboortekaartje Daan

Inspiratie voor babykaartje jongen

Gaan jullie voor blauw, of hebben jullie een andere favoriete kleur die jullie willen laten terugkomen in de geboortekaartje voor jullie zoon? Het is helemaal ‘up to you’! Ook als je nog inspiratie nodig hebt, kun je terecht bij Design Company. De geboorte van een zoon is een belangrijk en bijzonder moment, daar hoort natuurlijk ook een bijzondere kaart bij! Doe gerust online wat inspiratie op, of vraag ons om voorbeelden van babykaarten voor jongens die wij tot nu toe hebben mogen drukken. Ook in ons portfolio kun je voorbeelden bekijken uiteraard! Van materiaal tot vorm tot kleur tot extra’s: bijna alles is mogelijk!

Geboortekaartje Finn

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer we samen tot een goed ontwerp zijn gekomen voor de geboortekaartjes voor je zoon, maken we een voorbeeld. Zo kun je precies zien hoe je kaart eruit komt te zien. Ga je akkoord? Dan blijft deze kaart in ons systeem staan tot je zoontje is geboren. Wanneer de heuglijke dag is aangebroken, geef je de ontbrekende gegevens aan ons door en gaan wij voor je aan de slag met het drukken. (Je kunt natuurlijk ook het drukklare bestand in PDF van ons ontvangen, als je dat liever hebt.) Als je alles graag in één keer geregeld wil hebben, dan kun je bij ons ook je enveloppen laten bedrukken. Zo weet je zeker dat alle adressen er straks keurig op komen te staan.

Heb je vragen over onze werkwijze, of over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje of bel gerust, dan leggen we je graag uit hoe we voor jou aan de slag kunnen gaan. Contact opnemen is uiteraard altijd vrijblijvend!