Geboortekaartje meisje

Ben je in verwachting van een meisje? Dan ben je waarschijnlijk al een tijdje van alles aan het regelen. Het kan bijvoorbeeld lastig of tijdrovend zijn om een kinderwagen te kiezen, om te bepalen hoe de kinderkamer eruit moet zien en om een naam te bedenken. En dan natuurlijk de vraag: heb je al aan een geboortekaartje voor je meisje gedacht? Er is eigenlijk geen vast moment waarop je het geboortekaartje moet regelen, maar als je niet voor verrassingen wil komen te staan, kun je hier bijvoorbeeld tussen de 25 en 35 weken zwangerschap zo rustig aan naar gaan kijken. Sommige mensen vinden het prettig om dit direct helemaal geregeld te hebben, voor de ander heeft het wat minder prioriteit. Hoe je er ook over denkt: Design Company helpt jou graag aan het perfecte geboortekaartje voor een meisje!

Geboortekaartje vlaggetje

Ontwerp kiezen of zelf bepalen

Als je op zoek gaat naar een geboortekaartje voor een dochter, zijn er talloze mogelijkheden. je kunt natuurlijk voor een kant en klaar ontwerp kiezen, dat gedrukt wordt wanneer de naam en geboortedatum bekend zijn, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Kies bijvoorbeeld voor een afbeelding die voor jullie veel betekent, of kies voor een ontwerp waarin je een foto laat verwerken van de pasgeboren baby. Heb je nog helemaal geen idee? Dan kunnen de ontwerpers van Design Company ook met jou meedenken over meisjes geboortekaartjes. Het leuke is dat je tegenwoordig alle kanten op kunt met je ontwerp: het hoeft niet allemaal meer schattig en roze (tenzij je dat wilt natuurlijk), maar het mag ook stoer en in alle kleuren van de regenboog.

Kortom: alles kan bij Design Company. Wij kunnen je het ontwerp voor een meisjes geboortekaartje sturen als drukklare PDF, maar we kunnen natuurlijk ook het drukken zelf gewoon uitvoeren.

Geboortekaartje Femke

Design Company zorgt voor een fantastisch eindresultaat

Hoe werkt het als je bij Design Company je geboortekaartjes voor een meisje wil laten drukken? Allereerst laat je ons weten wat je wil qua ontwerp, en of we je daarbij nog kunnen helpen. Je kunt bijvoorbeeld voorbeelden aanleveren van wat je mooi vindt, en aangeven hoe jij het graag zou willen hebben. Wij gaan dan aan de slag om jou een voorbeeld te laten zien van hoe jouw kaartje eruit zou kunnen zien. We hebben altijd direct contact met jou over je kaartjes, hier zitten geen verkopers of andere personen tussen.

Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp, kun je zo snel mogelijk na de geboorte aangeven wat de naam, geboortedatum en eventuele andere gegevens zijn die op het kaartje moeten. Wij zorgen er dan voor dat de kaarten worden gedrukt en snel jouw kant op komen. Je kunt ook de bijbehorende enveloppen bij ons laten drukken, zodat alle adressen correct op de kaartjes staan.

Wil jij ook de mooiste babykaart voor je meisje? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op!