Affiche laten ontwerpen

retro affiche ontwerpenWil je een affiche laten ontwerpen voor uw bedrijf, evenement of elke andere gelegenheid? Design Company is uw partner voor de beste kwaliteit en service als het op affiches ontwerpen aankomt. Door te luisteren naar uw wensen ontwerpen wij uw affiche precies zoals u het wilt en zorgen we ervoor dat u 100% tevreden bent met het resultaat.

Bij Design Company begrijpen we dat een affiche een belangrijk marketinginstrumenten is voor elk bedrijf of evenement. Daarom besteden we veel zorg aan het ontwerpen van affiches die niet alleen aantrekkelijk en opvallend zijn, maar ook de boodschap duidelijk overbrengen.

De kenmerken van een goed ontworpen affiche

Eerst en vooral moet uw affiche de volgende vragen beantwoorden: wat, waar en wanneer? Wees duidelijk over welk evenement je adverteert, evenals de locatie en de datum. Vermeld ook eventuele toegangsprijzen of benadruk dat het evenement gratis is. Het kan nuttig zijn om ook de organisator van het evenement te vermelden. Al deze informatie moet zo beknopt mogelijk worden overgebracht.

Om je affiche echt te laten opvallen, voeg je een opvallend element toe, zoals een mooie illustratie, afbeelding of foto. Als je een website voor het evenement hebt, vermeld dan zeker het websiteadres zodat mensen indien nodig extra informatie kunnen opzoeken. Vergeet ten slotte niet je sponsors te vermelden (als die er zijn). Als je deze eenvoudige richtlijnen volgt, kun je een effectieve poster maken die mensen enthousiast maakt voor je evenement!

Bij het ontwerpen van een affiche is het belangrijk de naam van de verantwoordelijke uitgever te vermelden. Dit zorgt ervoor dat de poster legaal geplaatst kan worden en dat de verantwoordelijke persoon gecontacteerd kan worden indien nodig. De naam en het adres van de uitgever moeten in een klein lettertype op de rand van de poster staan. Dit zal ertoe bijdragen dat de affiche in overeenstemming is met de Belgische wetgeving en dat hij bij eventuele problemen kan worden gecontroleerd.

Affiches laten maken voor binnen en buiten

Verschillende gelegenheden vragen om verschillende soorten affiches. Of u nu een affiche voor binnen of buiten nodig hebt, wij kunnen je hierbij ook helpen het juiste materiaal te kiezen.

Buitenaffiches worden meestal gemaakt van weerbestendige materialen zoals vinyl of polyester, zodat ze bestand zijn tegen regen en zon. Voor binnengebruik raden wij papier aan. Voor elk doel hebben we een gepast materiaal.

raamaffiche ontwerpen

Affiches laten printen?

Of je nu een aankomend evenement wilt promoten of gewoon een vleugje persoonlijkheid aan je muren wilt toevoegen, affiches zijn een geweldige manier om dit te doen. En bij Design Company kunnen we je poster printen in de hoogste kwaliteit ! Wij leveren de affiches binnen enkele werkdagen. Je kunt kiezen uit veel verschillende materialen. Qua formaat is bij ons alles mogelijk tot wel 160 cm breed en de lengte bijna onbeperkt aangezien we zowel drukken vanaf rol als op vellen !!! Dus contacteer ons vandaag nog en samen maken we ook jou poster uniek!