Autobelettering

De beste reclame is een rijdende reclame. Elke dag is je wagen onderweg en met een autobelettering heeft iedereen je gezien. Ook bij het uitvoeren van werken weet iedereen onmiddellijk welke vakman er aan het werk is !

Autobelettering met kleefletters

autobeletteringDe goedkoopste en simpelste weg naar een rijdende autobelettering is door het gebruik van witte of gekleurde folie die word uitgesneden om zo losse letters of tekeningen te bekomen.

De vinyl die Design Company hiervoor gebruikt is een polymere vinyl met een levensduur tussen de 7 en 10 jaar. Maar ook voor een tijdelijke autobelettering hebben wij een vinyl in huis die achteraf makkelijk weer te verwijderen is.

Autobelettering met full color prints

Wens je net iets meer dan enkel kleefletters, dan bied onze solvent printer de oplossing. Wij printen ook uw autobelettering en beletteren deze volgens de regels van de kunst. Standaard voorzien wij een laminaat op elke geprinte autobelettering om uw reclame kras en weerbestendig te maken.

auto-beletterenOok een combinatie van computer gesneden letters met digitale prints is mogelijk. Wij ontwerpen uw autobelettering zodat dit één geheel vormt !

Een andere mogelijkheid is de full carwap, dit is het inpakken van je auto met een folie zodat hij volledig bekleefd is met je reclame. Bij de verkoop van je wagen kan hij probleemloos terug uitgepakt worden en is de lak nog zo goed als nieuw.

Auto beletteren met een andere kleur

De full carwap kan ook de kleur van je wagen veranderen, door gebruik te maken van onze cast folie pakken we de gehele wagen in met gekleurde folie of werken we met meerde kleuren voor de sportievere uitstraling.

Ook enkel de motorkap of het dak met bijvoorbeeld carbonfolie inpakken is geen probleem. Contacteer ons voor meer informatie over onze autobelettering of bel op het nummer 016 53 89 58 of, indien we op verplaatsing een autobelettering aan het verzorgen zijn, kan je ons ook bereiken op het nummer 0474 59 43 01