Raambelettering

Een raambelettering is de ideale manier om een belangrijke boodschap aan al je klanten over te brengen. Denk maar aan de solden, een totale uitverkoop of elke andere boodschap en plak het op de ramen.

raambelettering ixinaRaambelettering in alle kleuren

Een raam belettering kan in diverse kleuren gebeuren, tot zelfs fluorescerende kleuren toe. Vaak worden er ook kleuren gecombineerd om het geheel beter te laten opvallen. Maar ook een witte raam belettering heeft zijn charmes! Al onze raambeletteringen zijn verkrijgbaar in zowel de matte als de blinkende uitvoering.

Ramen beletteren in alle vormen

Design Company bekleeft je ramen met zowel kleine als grote kleefletters, maar ook vormen of tekeningen zijn geen probleem. En dit steeds met de beste vinyl op de markt! Want de vinyl die wij gebruiken laat geen lijmresten na bij het verwijderen, dit scheelt een hoop werk achteraf.

tijdelijke actiesRaamstickers voor tijdelijke acties

Zijn de solden in het vooruitzicht, doe je een uitverkoop of heb je een tijdelijke actie die je wil communiceren naar de buitenwereld, kies dan voor onze removable of verwijderbare folie. Deze folie is makkelijk verwijderbaar na de actie, dus geen zorgen achteraf. De verwijderbare folie is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en groottes, en als je het niet zelf ziet zitten om te plaatsen, dan staan onze vakmensen graag klaar voor de belettering van je raam.

Full color raamstickers

Wil je net dat tikkeltje meer, beletter dan de ramen met full color prints. Is er nog lichtinval gewenst, dan kun je kiezen voor onze geperforeerde folie met gaatjes. Deze is nog lichtdoorlatend bij het kleven. Voor elke toepassingen hebben wij de juiste folie!

Wil je meer weten over onze raambelettering of heb je behoefte aan een vrijblijvende offerte, contacteer ons dan via het contactformulier of bel ons op het nummer 016 53 89 58 of 0474 59 43 01.