Mok bedrukken

Of je er nu koffie, thee, soep of iets anders in doet: een mok werkt altijd goed als relatiegeschenk! Jong en oud, man of vrouw, het maakt gewoon niet uit. Iedereen past in de doelgroep. Een mok is uitstekend te bedrukken, met een tekst of afbeelding naar keuze. Wil je bijvoorbeeld graag je logo en bedrijfsslogan in de mok verwerkt hebben, of juist een mok met foto van het personeel laten maken? Het kan allemaal, het enige wat je hoeft te doen is even contact opnemen met Design Company voor de mogelijkheden.

Hulp nodig bij het design?

Bij Design Company kun je alle kanten op: je kunt de afbeelding of het ontwerp naar ons opsturen zodat wij de mok gereed maken, maar we kunnen je natuurlijk ook helpen als je specifieke designwensen hebt. Ook als je nog compleet geen idee hebt hoe je wil dat de mok eruit komt te zien, helpen we je graag. Laat ons weten aan wie je de mok wil geven en wat er ongeveer op moet staan, dan denken onze designers met je mee. Een mok met foto, een mok met tekst of een mok met naam: zowel in kleine als grotere oplages realiseren we dit graag voor je.

Een mok met foto of boodschap: blijf top of mind bij je relaties!

Een mok bedrukken met tekst of logo is een uiterst effectieve manier van reclame voor jezelf maken. De mok gaat tenslotte mee naar huis, of mee naar kantoor, en zorgt ervoor dat je logo daar steeds weer te zien is. Iedere keer dat mensen een slokje nemen, zien ze jouw boodschap en denken ze weer heel even aan je merk. Die onbewuste gedachten kunnen je later weer voordeel opleveren! Bijvoorbeeld wanneer je relatie in gesprek is met de buurman, een collega of misschien wel een klant of opdrachtgever. Kortom, het is een kans op top of mind te blijven bij je hele netwerk, en het netwerk van je netwerk. Mooi toch?

 

Wil je een voorbeeld van bedrukte mokken, bekijk dan even ons portfolio of vraag om meer referenties!