Pennen bedrukken

Wat stoppen mensen het liefst in hun tas na een evenement, vergadering of workshop? Juist, de bedrijfspen! Je kunt natuurlijk proberen om hier alles tegen te doen, maar je kunt het ook aanmoedigen: wat dacht je van een pen met jouw logo of boodschap? Pennen bedrukken doen we bij Design Company op grote schaal, omdat het zeer populaire producten zijn die het eigenlijk altijd goed doen. Bovendien is het een relatief voordelig relatiegeschenk en kun je een bedrukte pen eigenlijk altijd wel gebruiken. Lees gerust verder over de mogelijkheden!

Wat zijn jouw wensen?

Wat voor pen zou je willen laten bedrukken, en wat moet daar dan opstaan? Moet er rekening worden gehouden met je huisstijl, of wil je gewoon dat je logo eruit springt? Bij Design Company kunnen we jouw wensen op het gebied van relatiegeschenken op korte termijn al realiseren, of je nu een kleine of een grote oplage nodig hebt. Als je op de beurs gaat staan, of als je een ander evenement op de agenda hebt staan, is het ideaal om pennen te laten bedrukken door een professionele partij. Je kunt bijvoorbeeld ook een goodiebag maken, die bestaat uit een bedrukte tas, een bedrukte pen en andere passende gadgets en folders. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een goodiebag die helemaal uitstraalt wat jij als bedrijf wil vertellen. Pennen met logo doen het daar hartstikke goed bij!

Bedrukte pennen

Samen gaan we voor het beste resultaat

Een pen bedrukken doen we niet zomaar: we overleggen graag met jou zodat we het beste resultaat bereiken. Heb je specifieke wensen wat betreft het design, laat het dan gerust weten! Dan kijken we samen wat er mogelijk is. Je kunt in de meeste gevallen kiezen uit allerlei soorten pennen, kleuren en ontwerpopties. Onze designers helpen je graag. Design Company beschikt over kwalitatief hoogwaardige apparaten, waarmee pennen bedrukken nauwelijks meer een uitdaging is. Wil jij ook balpennen laten bedrukken, om die uit te delen aan (potentiƫle) klanten en relaties? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Bekijk ook ons portfolio, zodat je kunt zien wat we tot nu toe allemaal hebben gemaakt voor tevreden klanten.