Tas bedrukken

Als je op zoek gaat naar relatiegeschenken om te laten personaliseren, moet je met bepaalde zaken rekening houden. Je wil tenslotte wel iets weggeven of verkopen dat echt bij je past! Wat we bij Design Company vaak zien, is dat ondernemers graag kiezen voor een goede balans tussen ‘nuttig’ en ‘leuk’. Maar welke items passen het beste in deze categorie? Wij geven graag een tip: wat dacht u van een tas bedrukken? Wanneer wij tassen bedrukken voor onze klanten, houden we optimaal rekening met de specifieke wensen. U kunt zelf een design aanleveren dat op de tas gedrukt moet worden, maar onze ontwerpers kunnen ook uitstekend met u meedenken over het eindresultaat.

Wat zijn uw eisen?

Wat voor soort tas u wilt laten bedrukken, hangt af van het uiteindelijke doel dat u voor ogen heeft. Moet de tas lang mee kunnen gaan, en bijvoorbeeld ook dienen als shopping bag of boodschappentas? Dan is het verstandig om voor een stevig materiaal te kiezen, waarbij de bedrukking lang mooi blijft. Gaat het om minder langdurig gebruik, dan kun je kiezen voor verschillende andere materialen. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat de bedrukte tas goed past bij wat u voor ogen heeft.

Tassen bedrukken voor iedere gelegenheid

Design Company beschikt over de juiste materialen en kwalitatief hoogwaardige apparaten om tassen te bedrukken zoals u dat wenst. We gaan graag met u in gesprek over wat u nodig heeft: waar gaat u de tas weggeven/verkopen, wat komt er allemaal in te zitten en waar moet de tas uiteindelijk voor gaan dienen? Bij ieder materiaal horen weer andere keuzes qua bedrukking. Een katoenen tas bedrukken zorgt bovendien voor een heel ander resultaat dan wanneer u kiest voor een ander materiaal! Bekijk ons portfolio voor voorbeelden of vraag ons om meer informatie.