Vinyl stickers

Een sticker bestaat meestal uit papier, vinyl of PVC. Het materiaal dat echter het meest voorkomt bij het maken van stickers is vinyl. Dit materiaal is populair omdat het weerbestendig is. Hierdoor is de levensduur van de sticker vele malen langer dan die van papieren stickers. Als het gaat om vinyl stickers zijn er nog verschillende mogelijkheden wat de lijmlaag van de stickers betreft. Je kunt kiezen uit monomere en polymere vinyl stickers. Heb je de keuze gemaakt, dan valt er zelfs nog te kiezen tussen een permanente of een verwijderbare versie. Aan de hand van je situatie kunnen wij uitleggen welke sticker in jouw geval het beste besteld kan worden. Wij denken van begin tot eind graag met je mee!

Welk soort vinyl sticker of papieren sticker?

Als het om papieren stickers of vinyl stickers gaat, zijn er meerdere mogelijkheden. Meestal worden er full color afbeeldingen geprint op het gekozen sticker materiaal. Deze afbeelding is op verschillende ondergronden te bevestigen. De stickers die je bij ons bestelt hoeven niet per se vierkant of rechthoekig te zijn, je kunt bij Design Company juist alle kanten op! Ronde stickers of uitgesneden stickers die passen bij jouw logo of afbeelding, stickers zonder witrand: vrijwel alles is mogelijk!

Stickers van vinyl of papier bestellen bij Design Company

Bestel je bij ons, dan gaan we direct aan de slag om een aantrekkelijke offerte te bieden. Om deze aan te vragen vul je simpelweg het formulier op de website in. Geef hierbij duidelijk aan welk formaat stickers je nodig hebt, voor welke doeleinden deze zullen dienen, hoeveel je er nodig hebt en of je ze mat of glanzend wil. Heb je het te bedrukken bestand tot je beschikking? Stuur dat dan gelijk mee, dan kunnen wij een zeer gedetailleerde prijsopgave doen. Zodra wij op de hoogte zijn, zullen wij binnen 24 uur een gepaste en vrijblijvende offerte sturen. De levertijd is bespreekbaar, wij zorgen ervoor dat je je bestelling op het juiste moment ontvangt.