Stickers

Stickers bedrukken

Voor stickers bedrukken ben je bij Design Company op de juiste plek. Een sticker kan gemaakt worden van vinyl of PVC. Het meest voorkomende stickermateriaal is vinyl, omdat vinyl weerbestendig is en hierdoor vele malen langer mee gaat dan papieren stickers. Naargelang de toepassing maken we nog een onderscheid over de lijmlaag van de stickers: we hebben monomeer en polymeer vinyl stickers en dit steeds in een permanente en een verwijderbare versie.

Vinyl of papieren stickers

stickers drukkenStickers bedrukken kan zowel op papier als op vinyl. Meestal zijn dit full color afbeeldingen die geprint worden op het gekozen stickermateriaal, om zo een zelfklevende afbeelding te verkrijgen die we kunnen kleven op allerlei ondergronden. Ook kan dit in speciale vormen gesneden worden: denk maar aan ronde stickers, vierkante stickers of uitgesneden afbeeldingen waar we geen of nét wel een witte rand mogen zien. Bijna alles is mogelijk.

 

Meer over: vinyl stickers of papieren stickers

Muurstickers

muurstickersMuurstickers zijn grote afbeeldingen of teksten die op binnenmuren worden gekleefd. Dit zie je bijvoorbeeld veel in kinderkamers. Ook in slaapkamers en andere ruimten worden vaak muurstickers opgeplakt. De muurstickers die wij afdrukken zijn geprint op verwijderbare vinyl en zijn makkelijk te kleven op een vlakke ondergrond. Wij hebben een hele database aan muurstickers in ons bezit van bijna elk personage, maar ook een eigen afbeelding kunnen we moeiteloos veranderen in een muursticker. Heb je liever tekst, dan gieten wij jouw tekstboodschap in de juiste vorm zodat je deze op de muur kunt kleven.

Meer over: muurstickers

Autostickers

autostickerAutostickers zijn er in allerlei soorten, in zowel uitgesneden letters zoals de bekende “baby aan boord” stickers of de geprinte gepersonaliseerde stickers voor de belettering van auto’s. Stickers kunnen op deze manier een boodschap overbrengen naar andere automobilisten. De baby aan boord stickers kunnen bijvoorbeeld ook de naam bevatten van de kindjes die meerijden. Ook kunnen we belettering op de achterruit maken, waarmee je reclame maakt voor een bedrijf. Autostickers worden bij ons op hoge kwaliteitsvinyl gedrukt en voorzien van een UV laminaat. Zo gaan de stickers tot wel 10 jaar mee!

Meer over: autostickers

Stickers laten bedrukken

Vinyl stickers laten bedrukken met je eigen ontwerp? Of een sticker laten ontwerpen door ervaren ontwerpers ? Design Company kan het allemaal en het grote voordeel is dat wij al beginnen met drukken vanaf 1 exemplaar, dankzij onze digitale solvent plotter. Gepersonaliseerde stickers laten bedrukken kan op monomeer en polymeer vinyl, op witte vinyl of transparante, en wel of niet voorzien van een beschermlaag door middel van onze laminaten. Wij hebben bovendien altijd alle soorten vinyl op voorraad, om bestellingen snel en correct af te kunnen werken.

Stickers bestellen

Om een correcte offerte op te kunnen maken wanneer je stickers wil bestellen, hebben we de volgende informatie van jou nodig:

  • Formaat van de afgewerkte stickers
  • Voor welke doeleinden zal deze sticker dienen (binnen, buiten, ondergrond waarop gekleefd gaat worden)
  • Aantal stickers die nodig zijn
  • Welke vinyl heeft de voorkeur, glanzend of mat
  • Eventueel het te bedrukken bestand mee doorsturen indien mogelijk

Zodra we deze zaken weten, maken we binnen de 24 uur een gepaste en vrijblijvende offerte voor het bedrukken van je stickers. Stuur de offerteaanvraag naar info@design-company.be of gebruik ons contactformulier voor uw offerteaanvraag voor vinyl stickers. De leveringstermijn is steeds bespreekbaar en we doen al het mogelijke om je bestelling tijdig te verwerken.

Bekijk: Portfolio stickers