Textiel bedrukken

Design Company kan alle soorten textiel bedrukken. En dit zowel in zeer kleine aantallen als grote oplages. Alles is mogelijk!

textieldukkerijTextieldrukkerij met ervaring

Wij zijn een textieldrukkerij die, dankzij onze verschillende drukprocessen, alles in huis hebben om al vanaf 1 exemplaar textiel te bedrukken. Je kunt in de textieldrukkerij echter ook terecht voor grote aantallen! Hierbij speelt ook de prijs een rol: hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per exemplaar.

Wij verzorgen zonder problemen kleine oplages met ons flex drukprocédé, grotere oplages kunnen perfect in de zeefdruk afdeling en ook het borduren van textiel is geen probleem. Zoals je kunt zien is er voor elk kledingstuk een oplossing. Uiteraard bedrukken wij ook petjes en alle andere vormen van textiel.

Gepersonaliseerde kledijbedrukkingen

Zijn er gepersonaliseerde t-shirts nodig, of wens je op ieder t-shirt iets anders te plaatsen, dan kunnen wij jouw textiel bedrukken door middel van onze flex technologie. Hierbij is het mogelijk om elk t-shirt of ander kledingstuk te voorzien van een eigen tekst of afbeelding, want ook full color print zijn mogelijk dankzij deze drukvorm. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenavond, of voor je favoriete sportclub.

Uw reclame of logo op werkkledij

projob

Wat is er beter dan een eigen logo of reclame op al je werkkledij. Wij bedrukken werkkledij met het beste materiaal. Deze kledingstukken zijn tot 80 graden wasbaar en zullen niet slijten! Textiel laten bedrukken was nog nooit zo makkelijk.

Design Company werkt met werkkledij van Projob. Projob fabriceert kledij met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en het assortiment is zeer uiteenlopend. Kleding voor de bouwsector, maar ook voor de horeca en veiligheidskleding staan uitgebreid vermeld in de catalogus van Projob. Ook brandvertragende kledij is standaard verkrijgbaar bij Projob!

Voor meer inlichtingen over onze textieldrukkerij of voor een vrijblijvende offerte kun je ons bellen op het nummer 016 53 89 58 of 0474-594301. Mail je liever, dan staat info@design-company.be steeds paraat voor jouw offerteaanvraag.

Bekijk: Portfolio textielbedrukking