Wanneer u uw belangrijkste partners en klanten verrast doet u dat graag op een bijzondere manier. Zeker als het om het geven van een relatiegeschenk voor de kerst gaat. De kerst is een belangrijke mijlpaal in het jaar waarin u uw belangrijkste partners en klanten graag extra in het zonnetje zet. U kunt niet zonder hen.

Waarom worden er relatiegeschenken weggegeven?

Veel bedrijven zijn op zoek naar een relatiegeschenk voor kerst. Waarom worden er eigenlijk relatiegeschenken weggegeven? Wanneer u het aan bedrijven vraagt zijn daar verschillende redenen voor. Relatiegeschenken worden over het algemeen weggegeven om de volgende redenen:

Men wil de kwaliteit van de relatie benadrukken

Vaak wordt er intensief met relaties en partners samengewerkt. Door de bedrijvigheid heen lijkt het lastig om een moment te vinden waarop de relatie benadrukt kan worden. De kerst is hier een ideale periode van het jaar voor. Als u uw relatie of partner blij maakt met een passende gift laat u daarmee zien wat iemand voor u betekend heeft. Wanneer dit wordt uitgedrukt in een passend relatiegeschenk zal dit niet snel vergeten worden.

Het reclame-effect is duurzaam

Wanneer u in een relatiegeschenk investeert is het prettig als het effect duurzaam is. Bij een relatiegeschenk is dit het geval. Het juiste relatiegeschenk blijft langdurig bij de ontvanger en wordt niet zomaar vergeten. Dit in tegenstelling tot een nieuwsbrief, een middel dat vaak slecht wordt onthouden en niet duurzaam is voor de toekomst.

Positieve invloed op het imago van uw bedrijf

Als er iets wordt weggegeven versterkt dat het imago van uw organisatie. Er ontstaat een positieve associatie met uw organisatie en uw wordt automatisch herinnerd wanneer uw relatiegeschenk gebruikt of gezien wordt. Een mooie manier om uw imago op een duurzame manier te verbeteren.

Uw bedrijfsnaam wordt onder de aandacht gebracht

Het blijkt steeds lastiger om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Dit heeft te maken met smartphones, social media en andere manieren waarop ons de aandacht wordt onttrokken. Het geven van een relatiegeschenk tijdens de kerst is een uitgelezen moment om onder deze competitie uit te komen. Er zijn weinig organisaties waarvan u een relatiegeschenk ontvangt dat in de smaak valt. Uw uitgelezen kans om hier op een bijzondere manier invulling aan te geven.

De prijs-kwaliteit van het middel is duurzamer dan andere promotie

Wanneer u bouwt aan nieuwe relaties vergt dat een behoorlijk investering. Het versterken van bestaande relaties blijkt een uitstekende manier om uw omzet te verhogen en is doeltreffender. Met een relatiegeschenk bouwt u aan bestaande relaties en klanten. Naast eigen medewerkers is dit de belangrijkste schil van uw organisatie.

Design Company weet hoe u het geven van een relatiegeschenk goed doet. Wij begrijpen op welke manier u onthouden wordt en voorzien in relatiegeschenken waarmee u iets toevoegt. Dit kan in het groot of klein. Altijd met een persoonlijk tintje en iets dat bij uw organisatie past. Kom gerust langs in onze winkel of stuur ons een mail en we kijken graag, samen met U, naar uw ideale relatiegeschenk voor kerst !

Of neem alvast een kijkje in onze speciale eindejaars catalogus van 2017:

relatiegeschenken 2017