Een bestickering van je auto is een geweldige manier om uw naamsbekendheid te vergroten en uw zaak te laten opvallen in het verkeer. Of u nu één enkele wagen hebt of een heel wagenpark, autobestickering is een makkelijke en kosteneffectieve manier om je bedrijf te promoten die jaren meegaat.

Elke seconde in het verkeer kan worden gebruikt als een kans om uw diensten te promoten aan huidige en potentiële klanten. Een opvallende bestickering van je auto kan dan een vorm van reclame zijn. Zelfs in de file, waar je meestal veel tijd mee verliest, kan je promotie maken voor je winkel of bedrijf! Handig toch? Dus haal het meeste uit uw kostbare tijd op de baan en bespreek vandaag nog met ons de mogelijkheden voor de bestickering van je auto!

Wij verzorgen zowel het ontwerp als de plaatsing

Als je van plan bent een bestickering op je auto te laten aanbrengen, beginnen we steeds met een persoonlijk overleg, zodat we samen jou en onze ideeën kunnen samenleggen en kunnen bekijken wat mogelijk is. Na dit overleg hebben we een goed zicht op wat je wensen zijn en kunnen we een offerte op maat maken. Eenmaal goedgekeurd, beginnen we met het ontwerpen van de bestickering van je auto.

Het ontwerp van de bestickering

ontwerpen bestickering autoNadat we de kleur, het model en bouwjaar van je auto hebben, zoeken we je auto op in onze database en hebben we meteen alle afmetingen en vormen van je auto. Dit is namelijk belangrijk om rekening mee te houden in het ontwerp. Wij plaatsen je logo, slogan, foto’s of andere details op jou model van auto in ons ontwerpprogramma en houden rekening met deuren, rondingen, handgrepen en al het andere dat in de weg zou kunnen zitten en houden hierbij ook rekening met het voorgestelde budget.

Zodra het ontwerp voor de bestickering van je auto gemaakt is, sturen we dit in een PDF-bestand via mail toe, zodat je ons je opmerkingen en input kunt geven. Zodra alle aanpassingen zijn gedaan en u tevreden bent met het resultaat, ontvangen we graag je goedkeuring zodat we de bestickering van je auto kunnen produceren.

De bestickering van je auto voorbereiden

Wij zetten het goedgekeurde ontwerp om naar print en snijklare bestanden voor de productie van je bestickering en sturen alle bestanden naar onze printers en snijplotters. Afhankelijk van de te bestickeren onderdelen selecteren we de juiste soorten vinyl in functie van het gekozen ontwerp en de rondingen van de auto zodat we een kwalitatieve bestickering op je auto kunnen plaatsen.

Voor de vlakke delen gebruiken we een polymeer vinyl en voor de rondingen schakelen we over op een carwrap vinyl zodat het achteraf niet loskomt. Afhankelijk van het ontwerp gebruiken we gekleurd snijfolie of printen we full color voor bijvoorbeeld foto’s, kleurverlopen en zelfs full color carwraps is voor ons geen probleem. Voor elke bestickering hebben we de beste machines en de juiste materialen in huis!

Aanbrengen van de autobestickering

Wanneer je bestickering klaar is om geplaatst te worden, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Voor het aanbrengen adviseren we je om een dag tevoren je auto goed te wassen zodat deze droog en schoon bij ons binnenkomt. Doe dit niet dezelfde dag zodat we zeker dat er geen lekranden ontstaan op de rubbers van ramen en deuren, die hebben namelijk iets langer nodig om uit te drogen.

aanbrengen bestickering

Wanneer de auto bij ons aankomt, brengen we de wagen op temperatuur en plaatsen pas daarna je bestickering aan. We werken alle bestickerde delen netjes af en van zodra de auto klaar is kunt je hem komen ophalen met je eigen prachtige bestickering erop dat zeker opvalt in het verkeer en uw bedrijf beter zichtbaar maakt! Dus waar wacht je nog op!

Bekijk hier enkele gerealiseerde bestickeringen voor onze klanten!

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de bestickering van je auto, of om uw project te bespreken. Laat ons u helpen uw auto om te toveren in een prachtig reclamemiddel voor uw winkel, bedrijf of welke boodschap u ook wilt overbrengen!

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte?
Klik hier en contacteer ons vandaag nog!