24 aug 2016
augustus 24, 2016

Flyer maken: hoe pak je dat aan?

0 reacties

Als bedrijf wil je wel eens wat extra aandacht vragen, bijvoorbeeld voor een speciale actie of een kortingsavond. Dat kun je op verschillende manieren doen: een flyer maken is hier een voorbeeld van. Flyers zijn uitingen die bestaan uit één of twee pagina’s. Dit betekent dat je weinig ruimte hebt om je boodschap over te brengen, en dat je dus goed moet nadenken over het ontwerp van je flyer. Flyers worden doorgaans uitgedeeld of weggegeven, bijvoorbeeld op straat of tijdens een evenement. Omdat je niet wil dat je flyer direct in de prullenbak wordt gegooid, zul je er dus voor moeten zorgen dat je kiest voor een opvallend ontwerp dat direct aanspreekt.

Flyer maken

Verhouding tekst en beeld

Een flyer ontwerpen is niet makkelijk, het kan zelfs heel ingewikkeld zijn. Kies je voor een grote foto en weinig tekst, of is het belangrijk dat je juist informatie geeft en is beeldmateriaal bijzaak? Welke informatie moet vermeld worden, en welke informatie niet? Als er een foto wordt geplaatst, wat voor foto moet dat dan zijn? Wie of wat moet erop staan? Kortom: welke elementen dragen bij aan de boodschap, en aan het doel dat bereikt moet worden met de flyer? Dit soort dingen moet je van tevoren bedenken, zodat de flyer goed past bij je bedrijf.

Heb je zelf een ontwerp gemaakt, en twijfel je over het eindresultaat? Of heb je juist hulp nodig bij een flyer ontwerpen, en advies van een ervaren designer? Dan ben je bij Design Company aan het juiste adres. Wij gaan aan de slag met jouw ideeën en aanwijzingen, zodat we het prod
uct maken dat precies past bij je wensen.

Flyer laten drukken door professioneel bedrijf

Een flyer laten drukken is een onderdeel van het proces dat je het beste door professionals kunt laten uitvoeren. Design Company heeft machines van topkwaliteit, maar zal ook nooit ‘zomaar’ iets drukken. Wij denken met je mee over het eindresultaat, en geven advies over het papier dat je kunt kiezen, de lay-out, bepaalde opties, enzovoort. Wij willen net zo graag als jij dat je straks een flyer uitdeelt die volledig naar tevredenheid is ontwikkeld! Voor meer informatie of een gedetailleerde offerte mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Naast flyers kunnen we ook allerlei andere vormen van drukwerk voor je verzorgen.