beletterde bedrijfswagen

Overweegt u uw bedrijfswagen te beletteren? Om verschillende redenen is het interessant om uw organisatie te promoten door middel van belettering. In dit artikel bespreken we de volgende thema’s:

  • Naamsbekendheid van uw organisatie vergroten
  • Autobelettering gaat lang mee en is jarenlang profijtelijk
  • Belastingvoordeel bij het bestickeren van een bedrijfswagen
  • Hoe werkt het beletteren van een bedrijfswagen?

Naamsbekendheid van uw organisatie vergroten

De belangrijkste reden om uw auto te beletteren: het vergroten van de naamsbekendheid. Wanneer u vaak onderweg bent wordt u op allerlei locaties gezien en wordt uw bereik op deze manier vergroot. Zeker wanneer u regelmatig onderweg bent is deze extra aandacht mooi meegenomen.

belettering bedrijfswagen

Autobelettering gaat lang mee en is jarenlang profijtelijk

Autobelettering is een uitkomst wanneer het om duurzaamheid gaat. Als autobelettering wordt toegepast door een gespecialiseerd bedrijf kunt u er letterlijk jaren van profiteren. Uiteraard heeft dit alles te maken met de kwaliteit van de bestickering en de manier waarop het is aangebracht.

Wilt u uw autobelettering weer verwijderen? Dan is het belangrijk dat dit minstens zo gemakkelijk gaat. Wanneer uw auto een nieuwe eigenaar krijgt mag het verwijderen van deze bestickering namelijk niet voor schade aan de lak zorgen. Als vanzelfsprekend kan Design Company meer vertellen over de manier waarop autobelettering wordt aangebracht en hoe dit op een veilige manier verwijderd kan worden. Zo kunt u risicoloos genieten en uw organisatie op een mooie manier in de schijnwerper zetten.

Belastingvoordeel bij het bestickeren van een bedrijfsauto

De Belastingdienst is streng wanneer het om het vergeven van belastingvoordeel gaat. Regelgeving omtrent zakelijke en privékilometers zullen bij het bestickeren van uw auto dan ook niet veranderen. Wanneer het om het bestickeren van de auto gaat kan dit echter wel voordeel opleveren. Zo kan het bestickeren van uw bedrijfsauto worden opgevoerd als kostenpost en kan betaalde btw worden teruggevraagd. Uiteraard dient bestickering ten behoeve van uw onderneming te zijn ingezet. Wanneer de bestickering in functie is van uw onderneming zal hier sprake van zijn. U dient dit zelf af te wegen.

Hoe werkt het beletteren van een bedrijfswagen?

Design Company heeft zich de afgelopen jaren steeds verder geprofessionaliseerd wanneer het om autobelettering gaat. Het maakt niet uit welk merk of type auto u rijdt. Op iedere wagen kan er geschikte autobelettering worden aangebracht. Dit gaat veel verder dan het aanbrengen van uw bedrijfsgegevens of logo. Design Company kan een compleet ontwerp afleveren dat volledig bij u past. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende vormen van autobelettering mogelijk. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken wanneer het om autobelettering gaat. Op deze manier wordt de kwaliteit van de belettering gegarandeerd en weten we zeker dat het materiaal op de juiste manier aan uw lak hecht. Zo kan uw wagen zonder problemen als rijdend reclamebord fungeren. Maak een afspraak op 0474 59 43 01 of neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en onze werkwijze.