06 dec 2016
december 6, 2016

Kerst inspiratie voor bedrijven

0 reacties

Kerst staat weer voor de deur, grote kans dat jij al druk bezig bent met de voorbereidingen. Of ben je hier nog niet aan toegekomen…? Wij kunnen ons goed voorstellen dat je druk bent met andere dingen, zoals je eigen bedrijf of winkel. Design Company kan je daarom een handje helpen met de voorbereidingen, bijvoorbeeld bij het laten drukken van je kerstkaarten. En wat dacht je van de mogelijkheid om je winkel decoratie aan te passen? In dit artikel geeft Design Company je Kerst inspiratie, advies en tips om zelf ook nog een beetje te kunnen ontspannen tijdens de feestdagen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Kerstkaarten laten drukken

Heb je kerstkaarten nodig voor je relaties of medewerkers? Design Company kan je op diverse manieren helpen. Wil je alleen kerstkaarten laten drukken? Dan kun je zelf een ontwerp aanleveren, bijvoorbeeld met gepersonaliseerde tekst of met een foto. We kunnen kerstkaarten bedrukken in beperkte oplagen (met onze digitale persen) maar ook in grote oplagen. Hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per stuk. Het kan ook zijn dat je wat hulp nodig hebt bij het ontwerpen van jouw ideale kerstkaart. Ook hiermee zijn we je graag van dienst.

Relatiegeschenken Kerst

Ben je nog op zoek naar relatiegeschenken om weg te geven tijdens de feestdagen? Of zoek je nog een leuk cadeau voor in het kerstpakket van je medewerkers? Bij Design Company kunnen we je relatiegeschenken bedrukken, zodat ze een persoonlijk tintje krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstmuts laten bedrukken met je logo, of een leuke wintermok voorzien van tekst.

Kerst decoratie

Design Company kan je ook helpen met de Kerst decoratie. Wij verzorgen bijvoorbeeld mooi uitgesneden borden met een kerstboodschap, zoals te zien in onderstaand voorbeeld. Meer Kerst inspiratie of persoonlijk advies nodig? Bel of mail ons of kom vrijblijvend langs tijdens onze openingsuren!

christmas-rocks