Kleefletters voor op de muurHeeft u iets te zeggen over de winkel en moet dat groots gebeuren? Wilt u de hele straat en het voorbijgaand verkeer in één oogopslag laten weten dat u kortingen geeft, uitverkoop houdt of dat u gaat verhuizen? Welke reden u dan ook heeft, u zoekt een manier om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Vergeet verfteksten op de ramen, of zelfgeschreven A4’tjes met onleesbare tekst. Denk eens aan kleefletters! Bij Design Company hebben we al een aantal mooie opdrachten gehad waarbij wij kleefletters plaatsten op ruiten, om zo de boodschap zo goed mogelijk over te brengen.

Perfecte kleefkracht en weinig schoonmaakwerk

kleefletters online bestellen voor autobelettering Wat zijn nu de grote voordelen van deze kleefletters? De letters brengen ten eerste totaal geen schade aan de ruiten of lijsten. Dit komt door de semi-permanente kleefkracht, waardoor ze perfect blijven zitten maar ook gemakkelijk weggehaald kunnen worden. Hierbij blijven ook geen lijmresten achter. Een ideale toepassing dus! Wij plaatsen ze met de grootste zorgvuldigheid, zodat u er altijd van verzekerd bent dat de boodschap overkomt. De kleefletters zijn zestig centimeter, ze vallen dus goed op. In het verleden plaatsten wij bijvoorbeeld kleefletters van semi-permanente vinyl, dat vier jaar houdbaar is. Voor acties die langer duren, maar ook voor kortdurende promoties, bestelt u bij ons kwalitatieve belettering.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Heeft u de opdrachten met kleefletters online bekeken? Dan heeft u gezien welke mooie dingen we ook voor uw zaak kunnen doen. Heeft u hier vragen over, of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat doet u gemakkelijk via de website of via ons telefoonnummer. Wij staan u dan zo snel mogelijk te woord. Ook voor onze andere veelzijdige diensten kunt u contact met ons opnemen. Van stickers tot spandoeken, van grafisch design tot het bedrukken van T-shirts: een compleet overzicht vindt u op de website.