Er is niets origineler dan een t-shirt dat bedrukt is met een persoonlijke boodschap of tekening. Of het nu voor een vrijgezellenavond is of een cadeautje bij een geboorte, elke t-shirt bedrukken wij met de beste zorgen. En dit al vanaf 1 exemplaar !!!

T-shirt bedrukken vanaf 1 exemplaar !

bedrukken van t-shirtJa … U lees het goed. Design Company begint al t-shirts te bedrukken vanaf 1 exemplaar. Dankzij onze flex technologie is het al mogelijk om te drukken bij zeer kleine oplages.

Flex is eigenlijk een flexibele folie die door een pers met 165 graden op het t-shirt geperst word. Onze flex is verkrijgbaar is diverse kleuren en uitvoeringen en is altijd ruim op voorraad. Maar ook fotoafdrukken zijn mogelijk, hiervoor gebruiken wij een flex die geprint word met solvent inkten en daarna via dezelfde methode op de t-shirt gedrukt word.

Hoe lang gaat een bedrukt t-shirt mee?

Onze gekleurde flex is wasbaar op 80 graden en kan ongeveer een 200 keer gewassen worden, wat wil zeggen dat het t-shirt eigenlijk sneller versleten zal zijn als de druk die erop staat. Geprinte t-shirts met foto’s of afbeeldingen gaan iets minder lang mee. Na een wasbeurt van 30 a 40 keer begint er slijtage op te zitten.

Wil je toch dat het drukvlak langer meegaat, dan leggen we er zonder problemen een extra beschermlaag over die de levensduur van de druk met 30 a 40 % verlengt.

Wat is de prijs dan van het bedrukken van een T-shirt?

T-shirts bedrukken voor school te AarschotDe prijs voor het bedrukken van een T-shirt hangt voornamelijk af van enkele belangrijke factoren. Is de druk in 1 kleur of in full color en moet enkel de voorzijde bedrukt worden of ook de achterzijde en/of mouwen, enz… Ook hangt de prijs samen met de kwaliteit van T-shirt dat er gekozen word. Zelf gebruiken wij standaard een kwalitatieve T-shirt van 150 gram die prijs/kwaliteit een goede verhouding hebben.

Om je een idee te geven vanaf welk bedrag een T-shirt begint mag je rekenen op 15 a 20 € voor een t-shirt in zeer kleine oplage. Natuurlijk gaat de stukprijs enorm omlaag bij het bestellen van meerdere exemplaren.

Wil je meer informatie over het bedrukken van t-shirts of wens je een vrijblijvende prijsofferte, mail ons dan of bel ons op het nummer 016 53 89 58 of 0474 59 43 01 voor meer informatie.