Als brasserie, café, restaurant of andere (horeca)gelegenheid zorgt u er natuurlijk graag voor dat er allerlei lekkere dingen op de kaart staan voor uw gasten. Dit kunnen uitgebreide gerechten zijn, maar ook kleine hapjes of smakelijke dranken. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de menukaart goed past bij uw huisstijl: de informatie op de kaart moet helder zijn, maar de uitstraling moet bijdragen aan de sfeer binnen het bedrijf! Om ervoor te zorgen dat alle uitingen richting de klant op elkaar zijn afgestemd, is het verstandig om een professional in te schakelen voor het menukaart ontwerpen en het drukken. Design Company helpt u graag!

Design Company heeft alles in huis

Design Company kan een menukaart ontwerpen zoals niemand anders dat kan. Wij kijken naar uw wensen, het bedrijf zelf, de uitstraling die de menukaart moet hebben en de thema’s die centraal staan. Een menukaart voor een pannenkoekenhuis en een kaart voor een steakhouse kunnen natuurlijk niet hetzelfde zijn! Bij Design Company houdt u altijd rechtstreeks contact met de ontwerper, zodat we zeker weten dat we met u op één lijn zitten als het om de ontwerpen gaat. Een menukaart drukken is vervolgens voor ons een fluitje van een cent: wij hebben alle apparatuur in onze drukkerij om uw menukaart helemaal naar wens te drukken!

menukaart-ontwerpen

Ook voor andere reclame-uitingen

Naast een menukaart drukken, kunt u natuurlijk ook andere reclame-uitingen voor uw winkel of bedrijf laten ontwerpen en produceren! Denk aan uitnodigingen of spandoeken, maar ook aan het beletteren van uw bedrijfsauto of etalageruit. Voor een offerte op maat kunt u altijd contact opnemen met Design Company. Wij leveren niet alleen aan zakelijke klanten, maar ook particulieren zijn wij graag van dienst. Daarnaast kunnen we ook met u meedenken als u nog niet volledig weet waar u precies naar op zoek bent.