14 okt 2014
oktober 14, 2014

Marketing on the road

0 reacties

Het beletteren van uw bedrijfswagen vergt investeringen. Het brengt altijd (eenmalige)kosten met zich mee, maar toch ziet u het overal, en dat is niet voor niets. Het werkt! In dit blogartikel behandelen we ‘marketing on the road’. Hoe werkt het en waarom geeft het uw bedrijf meer, dan het uw uiteindelijk kost?

Hoe werkt het?

Bouwbedrijven, bakkers, koeriers- en vervoersbedrijven hebben één ding gemeen: ze maken gebruik van marketing in the road. Het klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk werkt het op een duidelijke en logische manier. Ze zetten hun bedrijfswagens gewoon in als marketingsinstrument, door ze te beletteren met bedrijfsinformatie en pakkende slogans. Dit is niet nieuw, het gebeurt al decennia lang. Toch gebeurt het steeds bewuster en dat noemen we voor het gemak: marketing on the road.

Niet alleen de inhoud van de informatie is van belang. Steeds vaker stelt de klant eisen aan de styling van de bedrijfswagen, als ook aan de belettering. De autobelettering moet de identiteit van het bedrijf uitdragen en voor herkenning zorgen vanuit de doelgroep. Ook het gebruik van kleur speelt daarin een grote rol. In de vormgeving van die marketing on the road, ligt de uitdaging voor Design Company. In samenwerking met u als klant, bekijken we wat het best bij uw bedrijf past.

belettering bestelwagen

Goed ontworpen en aangebrachte autobelettering zorgt voor herkenning bij de doelgroep. Zowel op lokaal, als op landelijk niveau kunnen uw bedrijfswagens de identiteit van uw bedrijf uitdragen en een blijvende indruk achter laten. Herhaling is daarbij het sleutelwoord. Als u dagelijks met een bedrijfswagen (met belettering) door uw werkgebied rijdt, herkennen potentiële klanten uiteindelijk uw bedrijfsnaam, slogan en identiteit. Op het moment dat ze op zoek zijn naar iemand in uw werkgebied, zullen ze u al snel herinneren.

Autobelettering op maat

Voor autobelettering op maat kunt u terecht bij Design Company. In zowel het ontwerpen als het aanbrengen zijn wij gespecialiseerd. We kijken samen hoe we in de vormgeving, de identiteit van uw bedrijf tot uiting kunnen laten komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!