Bij Design Company verzorgen we niet alleen al je papieren drukwerk en reclame-uitingen: je kunt ook bij ons terecht voor autobelettering van topkwaliteit! We gebruiken hierbij de nieuwste technieken, zodat we altijd kunnen zorgen voor een geweldig eindresultaat. Een goed voorbeeld van een populair product, is de one way vision folie die we op autoruiten kunnen maken. One way vision folie bestaat uit printbaar geperforeerd vinyl dat zelfklevend is. Plak je dit op de autoruit, dan ziet iedereen aan de buitenkant van het raam de reclame-uiting. Jijzelf kijkt echter dwars door de folie heen! Dit maakt one way vision ook geschikt voor gebruik op gebouwen en winkelruiten.

One way vision folie

Hoe werkt het precies?

Bij het maken van een one way vision reclame-uiting, wordt slim ingespeeld op de werking van het oog. Het oog heeft namelijk de neiging om heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. One way vision afbeeldingen zijn opgebouwd uit meerdere kleuren, en worden geprint op de witte kant van het vinyl. Omdat de gaatjes geen inkt bevatten, lijken ze donkerder. Aan de buitenkant concentreert je oog zich vooral op de heldere kleuren, waardoor je het plaatje als één mooi geheel ziet. Aan de binnenkant focust je oog zich op de heldere kleuren van buiten, waardoor je de donkere kleuren van de folie als het ware negeert en je er dwars doorheen kijkt. Bijzonder, niet?

Zelf een one way vision afbeelding maken is niet gemakkelijk. Er is wel enige kennis voor nodig, bijvoorbeeld over balans, goed licht en details die weg kunnen vallen in bepaalde situaties. Daarom is het verstandig om de designers van Design Company in te schakelen voor professionele autobelettering die jaren meegaat!

Veelgemaakte fout bij zelf aanbrengen

Zelf kleeffolie of one way vision folie aanbrengen op de auto, kan nog wel eens misgaan. De meeste mensen hebben geen ervaring, en maken de autoruiten vóór het aanbrengen schoon met een middel op solventbasis. Hierdoor breekt echter de kleefkracht van de lijm af, waardoor de folie snel(ler) loslaat van de ruit. Je kunt de autoruit het beste reinigen met water en milde zeep, en daarna drogen met een doek die niet pluist.

Andere mogelijkheden op het gebied van autobelettering

Natuurlijk helpen we je ook graag als je niet de autoruit, maar juist de rest van de auto voorzien wil hebben van reclame die bij je past. We kunnen je auto bijvoorbeeld voorzien van losse kleefletters, zowel wit als gekleurd. Voor de wat grotere wensen zijn er full color prints, die een deel van je auto kunnen beslaan. Daarnaast kun je bij ons terecht voor carwrap, waarbij we de gehele auto bedekken met de kleur/boodschap van jouw keuze. Bij wrappen is het overigens ook mogelijk om alleen de motorkap of het dak te laten doen.

Wil jij je auto veranderen in een rijdend visitekaartje? Vraag dan vrijblijvend om een prijsopgave!