28 nov 2014
november 28, 2014

Petjes bedrukken en borduren

0 reacties

bedrukte petjesBent u op zoek naar een originele manier om uw bedrijfslogo weer te geven op bijvoorbeeld een beurs of congres? Dan bent u bij de Design Company aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk tegen uitzonderlijk lage tarieven petjes bedrukken en borduren zodat u uw bedrijfsnaam of logo op een leuke manier kan communiceren. Uit onderzoek is gebleken dat kleding één van de goedkoopste en makkelijkste uithangborden voor een marketinguiting kan zijn. Doordat petjes meerdere keren worden doorgegeven wanneer iemand op een petje uitgekeken is, kan het ervoor zorgen dat op de lange termijn uw naamsbekendheid enorm toeneemt. Het laten bedrukken van petjes kan al vanaf 1 exemplaar. Aarzel dus niet en overweeg eens om uw bedrijfsnaam of logo te communiceren door middel van petjes. Meer weten? Lees dan snel verder!

Toonaangevend door verbeterde zichtbaarheid

Wanneer uw werknemers werken met petjes met uw bedrijfslogo of naam kunt u er in één klap voor zorgen dat in een jaar tijd duizenden mensen extra aan uw bedrijfslogo worden blootgesteld. Ervan uitgaande dat één petje gemiddeld drie keer wordt doorgegeven door de originele ontvangen, kunt u erop rekenen dat dit binnen tien jaar nog eens vijf keer zo veel is. En dat voor de prijs van wat petjes.

result petjesHet bedrukken en borduren van petjes kunnen wij vrijwel alle soorten prints en borduursels op een pet aanbrengen. Wanneer wij een pet bedrukken, nemen we een pet zonder middennaad. Dit doen wij omdat een mooie bedrukking alleen mogelijk is wanneer de bedrukking op een platte ondergrond kan worden gedaan. Bij borduren speelt dit geen rol omdat dit met een machine gedaan wordt die hier op ingesteld is. De petjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten en van verschillende kwaliteit. Dit betekent dat u kunt kiezen voor de goedkoopste petjes die vanzelfsprekend ook van lagere kwaliteit zijn dan de hoger geprijsde petjes.

Particulier? Ook u kan bij ons terecht!

Ook voor niet professionele doeleinden kunt u bij ons terecht voor het laten bedrukken en borduren van petjes. Dit kunnen wij al vanaf 1 exemplaar, waardoor u dus niet meteen tientallen stuks hoeft af te nemen. Natuurlijk bent u goedkoper uit wanneer u in grotere getale petjes zou laten bedrukken. Maar wij begrijpen het als u eerst een keertje wilt kijken wat het resultaat van het bedrukken of borduren is.

Kortom, bent u op zoek naar een bedrijf dat in staat is om tegen een voordelig tarief petjes te bedrukken en borduren? Neem dan nu contact met ons op!