Beurzen en evenementen zijn ideale gelegenheden om uzelf op professionele wijze te presenteren. Een roll-up display is hier een geschikt middel voor. Een roll-up banner is gemakkelijk te bedrukken met tekst en uw logo. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te vervoeren.
U kunt uw roll-up display overal mee naar toe nemen. Roll-up displays zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en bieden veel mogelijkheden.

De mogelijkheden van een roll-up display

goedkope roll up banner
Een roll-up display of banner biedt oneindige mogelijkheden om uzelf te presenteren. Wanneer u deze op de juiste wijze laat bedrukken, komt uw boodschap over bij uw doelgroep.

U kunt een roll-up display gebruiken voor een presentatie, beurs of evenement. Ook wanneer u bijvoorbeeld met een kraam of stand ergens staat, kunt u uzelf promoten met een roll-up display.

Roll-up displays zijn dubbelzijdig te bedrukken. Het materiaal is oprolbaar maar stevig, zodat het niet krult. U kunt roll-up displays ook gebruiken voor buiten. Roll-up displays zijn tevens te verkrijgen in tafelmodel, die te gebruiken zijn voor vele toepassingen.

Uw eigen roll-up display

Wilt u uw eigen roll-up display? Bedenk dan goed hoe u hem wilt bedrukken. Een goed bedrukte roll-up display is tijdloos en te gebruiken voor meerdere toepassingen. Design Company kan de bedrukking voor uw roll-up display ontwerpen op een manier dat past bij uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij voor u de bedrukking van uw roll-up display verzorgen. Bekijkt u eens in ons roll-up display portfolio de eerdere projecten die Design Company heeft waar gemaakt. Wij drukken alles op zowel groot als klein formaat. Met onze offset en digitale persen kunnen wij iedere opdracht aan. Lees meer op onze website over onze diensten. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze specialisten. Wij leveren maatwerk, dus twijfel niet om een gesprek met ons aan te gaan!