24 sep 2014
september 24, 2014

Spandoeken voor groot bereik

0 reacties

Met een spandoek kunt u op een opvallende manier een boodschap naar buiten brengen. Deze boodschap kan natuurlijk heel divers zijn. Een spandoek zorgt er in ieder geval voor dat er aandacht wordt getrokken van voorbijgangers en is daarom zeer geschikt als communicatiemiddel.
Nu bent u geïnteresseerd in een spandoek, maar heeft u geen idee hoe u hier gemakkelijk en voordelig aan kunt komen… Dan bent u hier gelukkig aan het juiste adres!

Laat uw spandoek maken

U spreekt uw wensen en ideeën uit voor het spandoek en Design Company werkt deze voor u uit. Zo gemakkelijk is het! Daarbij wordt gekeken naar de locatie waar u het spandoek wilt plaatsen om zo het juiste frame en geschikte materiaal uit te kunnen kiezen.
De grootte van het spandoek kunt u ook helemaal zelf bepalen en niets is te groot voor ons. Wij kunnen gemakkelijk verschillende zeilen naadloos met elkaar verbinden zodat we iedere gewenste grootte kunnen realiseren.
Wij stellen deze dienst niet alleen voor bedrijven beschikbaar. Ook als particulier kunt u gewoon een spandoek laten maken bij ons! Erg leuk als u vrienden of familie wil verrassen.
Om alle informatie met betrekking tot de materialen voor de spandoeken nog eens te lezen kunt u dit overzicht bekijken.

Hoe werkt het?

Een spandoek is geen standaardproduct en we maken het daarom geheel in overleg met u. Zo kunnen we uw wensen helemaal uitwerken en een spandoek creëren dat volledig bij u of uw bedrijf past.
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen, dan bespreken we direct de mogelijkheden!