Design Company helpt meer klanten dan ooit met textiel bedrukken. De aanvragen die we krijgen zijn zeer uiteenlopend, van bedrukte tassen tot sweaters met logo, van shirts met een afbeelding tot je bedrijfsgegevens op een petje. Bij het bedrukken van textiel kunnen we overal rekening mee houden, zodat het product perfect past bij jouw bedrijf of gelegenheid.

Nieuwe textielpers biedt nóg meer mogelijkheden

Het tempo bijhouden en het tevreden houden van al die klanten, is voor ons geen enkel probleem. Om je wensen zo goed mogelijk te verwerken tot een perfect eindresultaat, is er namelijk een nieuwe textielpers aangeschaft. Hiermee kunnen we niet alleen sneller werken, maar is het ook mogelijk om allerlei verschillende projecten aan te pakken. Of je nu textiel wil laten bedrukken in kleine of grote hoeveelheden, Design Company maakt het mogelijk. Wil je weten welke producten andere klanten door ons lieten ontwikkelen? Bekijk dan ons portfolio!

Wanneer kies je voor textiel bedrukken?

Gepersonaliseerde textielproducten met eigen logo of tekst zijn in veel situaties de ideale vorm van marketing. Je trekt er namelijk echt de aandacht mee! Ga je de beurs op? Laat tassen bedrukken die je vervolgens uitdeelt, of vraag je personeel die shirts te dragen met daarop die slim gevonden slogan van je bedrijf. Of je de producten nu uitdeelt of zelf inzet, mensen onthouden je naam of logo beter als ze het vaker tegenkomen.

Nog niet tevreden over het design?

Soms heb je een logo, afbeelding of tekst gewoon al klaarliggen. Dan is het voor Design Company geen probleem om de gewenste bedrukking direct te realiseren. Heb je echter wat hulp nodig bij het bedenken of afmaken van je ontwerp? Laat het ons gerust weten! Onze designers helpen je namelijk graag. Je houdt altijd rechtstreeks contact met degene die aan jouw ontwerp werkt, waardoor je product snel en efficiënt kan worden gerealiseerd.

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte voor textiel bedrukken. Om de prijsopgave zo gedetailleerd mogelijk te kunnen maken, is het voor ons prettig als je zoveel mogelijk gegevens aan ons doorgeeft. Denk hierbij aan aantallen, kleuren, speciale wensen, hulp bij design, enzovoort. Ook als je vragen hebt, staan we graag voor je klaar.