Wilt u uw bedrijf nog sterker vertegenwoordigen door bijvoorbeeld uw logo door middel van zandstraalfolie op uw ruiten af te beelden? Dan bent u niet de enige want zandstraalfolie, ook wel bekend als glasetch folie, is momenteel één van de meest gekozen technieken om de buitenkant van een kantoor of winkel te boosten. Zandstraalfolie is namelijk niet alleen een voordelige techniek om een raam te voorzien van bijvoorbeeld een logo, maar het is ook nog eens heel erg voordelig. Of u nu de zandstraalfolie gebruikt om uw bedrijf van een logo te voorzien of dat u het gebruikt voor wat extra privacy, zandstraalfolie is tijdloos!

Wat is zandstraalfolie?

zandstraal folieZandstraalfolie is, zoals de naam het al verklapt, een folie met een sterk gezandstraald effect. Deze raamfolie is ontstaan doordat de onderlaag meerdere malen gezandstraald is waardoor dit licht doorlatende folie van enkele zandkorrels voorzien is. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, kunnen deze zandkorrels geen krassen op de ruiten veroorzaken. Het enige wat u zult zien is het zandstraalfolie van hoge kwaliteit waar u alleen maar van kunt genieten.

Ook als u behoefte heeft aan een beetje extra privacy is zandstraalfolie de perfecte keuze voor u. Zandstraalfolie is namelijk uitermate geschikt om het zicht van ‘buitenstaanders’ te beperken. Vele bedrijven, tandartsen en ziekenhuizen gingen u al voor, want er is bijna geen goedkopere manier om extra privacy te realiseren. Deze matte raamfolie zorgt er tevens voor dat er nog steeds voldoende licht kan binnenkomen terwijl u op een goedkope en mooie manier kunt genieten van veel meer privacy.

Als u besluit te kiezen voor zandstraalfolie met uw bedrijfslogo, kunt u ook rekenen op een hogere naamsbekendheid. Meer voorbijgangers zullen uw bedrijfslogo zien en ook actief onthouden. Hierdoor is het mogelijk om uw bedrijf zich te laten onderscheiden van uw concurrenten.

Waar kan ik terecht voor zandstraalfolie?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u hoogwaardige zandstraalfolie kan realiseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo? Dan bent u bij Design Company aan het juiste adres! Want wij kunnen u voorzien van zandstraalfolie van de hoogste kwaliteit waarmee u op een professionele manier met uw bedrijf naar voren kan treden. Wat voor afbeelding u ook op de zandstraalfolie terug wilt zien, wij kunnen u als expert op het gebied van ontwerp en belettering voorzien van de beste resultaten!

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Klik dan nu hier!