Autostickers

Autostickers zijn uitstekend geschikt voor zakelijk gebruik, maar we maken ook veel exemplaren voor particulieren. Autostickers zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. Voor tal van situaties zijn er leuke of professionele autostickers te laten drukken. Krijgt je kind zijn/haar eerste auto? Geef dan een gepersonaliseerde autosticker cadeau! Ook de bekende ‘baby on board’ stickers zijn in verschillende soorten te verkrijgen, bijvoorbeeld met de naam van je kindje erin verwerkt. Zoek je een sticker met je logo of bedrijfsnaam, zodat je overal reclame maakt voor jouw diensten of producten? Neem contact op met Design Company en wij gaan het voor je realiseren.

Van kleine, losse stickers tot ruime belettering

Design Company is hét adres voor losse stickers die je overal kunt plakken, maar we kunnen ook uitgebreide belettering maken voor op je achterruit. In de file staan is een stuk aantrekkelijker als je tegelijkertijd reclame maakt voor je bedrijf, toch? Wij maken onze auto stickers met vinyl van hoge kwaliteit, zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Bovendien worden ze voorzien van een speciaal UV laminaat, waardoor ze tot wel tien jaar meegaan!

Een gepersonaliseerde sticker kan volledig naar wens worden gemaakt en uitgesneden. Zo krijg jij precies het product waar je naar op zoek bent. We werken met machines van topkwaliteit en mede daardoor kun je in principe elke hoeveelheid autostickers bestellen die je wilt.

Laat ons weten wat je zoekt

Wil je een groot aantal auto stickers bestellen, heb je een bijzondere wens of twijfel je nog over het ontwerp? Laat ons dan gerust met je meedenken! Wanneer je stickers wilt bedrukken is er namelijk van alles mogelijk! Ons enthousiaste team van designers weet precies hoe jouw idee het beste kan worden gerealiseerd en zal je graag van advies voorzien. Zo werken we samen toe naar een eindresultaat waar je tevreden over bent. Ook als je andere vragen hebt, kun je ons natuurlijk bereiken.

Gelijk een offerte aanvragen? Stuur dan de volgende gegevens naar info@design-company.be:

  • Het gewenste formaat
  • Het gewenste aantal stickers
  • Liever mat, of glanzend vinyl?
  • Eventueel het bestand dat erop gedrukt moet worden