Muur stickers

Muur stickers

Muur stickers printen wij in alle mogelijke kleuren, vormen en afmetingen. Afhankelijk van de toepassing printen wij zowel op permanent klevende folie of verwijderbare vinyl. We printen deze muurstickers met solvent inkten om een goede kleurvastheid te garanderen. Ook voor de plaatsing van muurstickers kun je vertrouwen op onze vakmensen. Ben je zelf handig, dan leveren wij ook stickers met de nodige plakinstructies.

Stickers voor de babykamer

sticker babykamerVaak zie je een bepaald thema in een babykamer. Vaak worden dan muurstickers gebruikt, om een speels of juist rustig effect te creëren.

In een babykamer zal je kindje vaak ook rustiger worden wanneer je gebruikmaakt van bekende figuren die iets vertrouwds uitstralen. Omdat elk kind groter wordt met de tijd en niet eeuwig naar babyfiguren wil kijken, hebben wij babykamer stickers die verwijderbaar zijn. De kamer groeit op deze manier mee met het kind.

Ook wordt er vaak gewerkt met teksten op de muur zoals de naam van de baby, een gedicht of de tekst van een mooi slaapliedje. Alles is mogelijk dankzij onze gepersonaliseerde muurstickers.

Stickers voor de kinderkamer

Wordt de kleine peuter groter, dan hebben wij ook de stickers voor de kinderkamer in ons gamma, deze zijn meestal iets feller gekleurd en meer afgestemd op de interesse van het kind zelf. Of het nu een menselijk figuur, een voertuig of iets anders is, wij drukken het allemaal.

Wij hebben een hele reeks aan stickers voor kinderkamers in ons assortiment, maar ook een eigen afbeelding kunnen wij perfect printen als sticker voor de kinderkamer. Volg de instructies onderaan deze pagina, zodat wij een gepersonaliseerde sticker van hoge kwaliteit bij je kunnen aanleveren.

Eigen muurstickers ontwerpen

Wil je een eigen muursticker ontwerpen of heb je ergens een leuke afbeelding of tekst gezien dat je op je muren wil kleven of laten kleven? Dan hebben wij een drukklaar bestand nodig in de juiste resolutie. Zo kunnen we de muursticker in hoge kwaliteit afdrukken. De muursticker dient minstens 150 dpi te zijn op ware grootte. Of indien het enkel tekst betreft stuur je gerust het lettertype door met de exacte tekst en de grootte van de woorden en wij zorgen dat alles goed afgedrukt wordt.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze muurstickers? Bel ons dan op het nummer 016 53 89 58 of 0474 59 43 01 of contacteer ons via mail.