Geeft u uw relaties graag een presentje aan het einde van het jaar, of zoekt u een leuk artikel om aan uw relaties te kunnen geven tijdens een bijeenkomst? Wij geven u graag meer informatie en tips over mooie, originele relatiegeschenken zodat u uw contacten optimaal verrast met een interessant cadeau. Daarbij leggen we ook graag meer uit over de geschiedenis en de betekenis van relatie geschenken.

Uitdelen is leuk, maar ook nuttig!

Relatiegeschenken zijn van alle tijden: ook vroeger werden al cadeaus gegeven aan de machtige mensen in de kennissenkring. Toen gebeurde dit echter om ze tevreden te stemmen of om te kopen, maar vandaag de dag zijn relatiegeschenken vooral een aardigheidje. Onder relatiegeschenken kunnen ook promotieartikelen worden verstaan. Deze worden uitgedeeld aan een groot aantal potentiële klanten, bijvoorbeeld tijdens een evenement. U had wellicht al gezien dat Design Company aantrekkelijke promotieartikelen biedt: bedrukte petten, t-shirts of gepersonaliseerde stickers zijn bijzonder leuke producten om uit te delen aan mensen die net kennismaken met uw bedrijf.

Het doel van een relatiegeschenk

Welk relatiegeschenk u weggeeft, hangt natuurlijk af van wat u ermee wil bereiken. Er zijn namelijk verschillende doelen die u kunt bereiken met het uitdelen van relatie geschenken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • uw relaties laten merken dat u ze waardeert
  • een nieuw product promoten
  • de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten
  • opnieuw contact aangaan met de klant

handdruk-geven

Bovendien hangt het type geschenk ook af van de branche waarin u werkzaam bent. Bedrijven in de bouwsector geven doorgaans andere relatiegeschenken dan een zorgverzekeraar, en een kappersbedrijf zal voor andere geschenken kiezen dan een bedrijf met een technische achtergrond.

Laat Design Company helpen

Weet u niet helemaal welke relatiegeschenken u het beste kunt uitdelen, of hoe u ervoor zorgt dat u deze geschenken een persoonlijk tintje geeft? Dan kan Design Company uitstekend helpen. Wij horen graag van u welke boodschap u aan uw relaties zou willen meegeven, en kunnen op basis daarvan optimaal met u meedenken. Door ons brede assortiment en de machines en materialen waarover wij beschikken, kunnen wij ieder geschenk volledig optimaliseren. Het toevoegen van een bepaalde naam of een logo is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Daarmee maakt u ieder artikel een waardig relatie geschenk!

Neem gerust contact met ons op als we kunnen helpen bij het realiseren van een origineel cadeau voor uw relaties.