18 sep 2014
september 18, 2014

Stickers voor reclame of decoratie

0 reacties

Stickers bieden veel mogelijkheden. Zo kunt u uw bedrijf promoten op een originele manier, maar kunt u bijvoorbeeld ook leuke decoratie aanbrengen in een ruimte met muurstickers. Stickers kunnen in verschillende vormen, kleuren en van verschillend materiaal gemaakt worden. Hierdoor is het mogelijk om bijna ieder creatief idee tot uiting te brengen op een sticker!

Oneindig veel ‘sticker-mogelijkheden’

De verschillende materialen die voor stickers gebruikt kunnen worden zijn vinyl, PVC of papier. Daarbij kan er onderscheid gemaakt worden tussen permanente en verwijderbare versies. De verschillende materialen maken het mogelijk om de stickers op verschillende ondergronden te kunnen plakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beplakken van een muur of auto.
Met muurstickers kunt u decoratie aanbrengen in bijvoorbeeld een slaap- of speelkamer. Dit is een gemakkelijke manier om iets extra’s toe te voegen aan de ruimte zonder dat het al te veel werk en kosten met zich mee brengt. Zo kunt u bijvoorbeeld de speelkamer van uw kind opvrolijken met een favoriet tekenfilmfiguur!
Autostickers zijn daarentegen weer zeer geschikt om bijvoorbeeld reclame te maken buitenshuis. Met stickers op uw vervoersmiddel bereikt u op een gemakkelijke manier veel mensen zonder dat u daar hoge kosten voor hoeft te maken.

Stickers laten maken?

Heeft u inmiddels al een aantal leuke ideeën? Dan werken wij deze graag samen met u uit! U kunt uw eigen ontwerp laten drukken bij ons, maar kunt het ook overlaten aan een van onze ervaren ontwerpers.
Wilt u niet meteen een grote hoeveelheid laten maken? Dat is geen probleem. Wij drukken al vanaf één exemplaar!
Een offerteaanvraag kunt u gemakkelijk doen via ons contactformulier. Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie over het laten bedrukken van stickers? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen op 016 53 89 58 of 0474 59 43 01, of bekijk deze pagina.